I can’t believe the news today

Posted: July 11, 2009 in новини

Добро утро, Николай! Добър ден, Европа!

Ранните новини за 11.07.2009 всъщност са предимно късни новини от 10.07.2009. Започваме кратката си емисия с малко светски клюки. Учени остановиха на какво се дължи особено излъчване на Скарлет Йохансон. Актрисата има особена генна мутация, непозната досега на човечеството. В действителност тя излъчва слаби бета радиационни лъчи, които се характеризират с отделяне на електрон. Това също така обяснява защо тя толкова често наелектризира атмосферата край себе си. В момента младата Скарлет е под 24 охрана поради страх да не бъде отвлечена и ползвана за разработки на нови биоядрени оръжия.

У нас, цените на парното се вдигат с 50%, а трите компании управляващи тази бизнес ниша в страната се обединиха в Триадата на Топлата Смърт. Потребителите вече събират средства за изграждането на лагери за противодействие над тираните.

По света- в Японско море зловещо земетресение доведо до още по- зловещо цунами опустошило бреговете на Страната на Изгряващото Слънце. Имайки предвид гъстотата на населението по бреговата линия по време на сезона, броят на жертвите е грубо изчислен на 104, 000. Северна Корея се измъкна суха от цялата работа за пореден път. От японското правителство разследват духа на покойния Ким II- сунг за владеене на особено опасна черна магия.
ако видите този човек, бягайте
ако видите този човек, бягайте

Още новини от света- вчера късно вечерта на остров На- Никого- Не- Му- Пука- За- Това- Място изригна смятания за заспал вулкан Фок-Ю. Унищожена беше повечето растителност на острова и половината му жители. Другата половина се спасила, защото била край морето за ежегодния конкурс Мис Мокро Палмово Листо.

Освен това за последните 24 часа са постъпили 170 597 дела за изнасилване, по пътя бяха убити 304, 309 души, а в зоопарка на Бейжинг се роди бяло тигърче. Да се съгласим, че светът е прекрасно място.

Лек ден, дами и господа. Ако още не сте получи сърдечни проблеми, изчакайте прогнозата за времето с новия ни синоптик преподобния Теофаний.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s