Прогноза за времето

Posted: July 12, 2009 in новини

Добро утро и Бог да е с Вас, достойни богомолци. Нека започнем деня с молитва за загиналите неверници в Япония и остров На-Никой-Не-Му-Пука-За-Това-Място. Макар и непокръстени в нашата вяра те заслужават Божията милост.
Днес денят е предвиден ветровит, но не и дъждовен, което малко тревожи земеделците в страната. Съветвам трудолюбивия народ да прекарва следобедните часове на жега в хладната църква, вместо проснати по леглата да гонят мухите.
По брега на Черноморието се очакват серия земетресения, изпускане на сяра от земните недра и дъжд от огън. Но това ще стане само, ако не преустановят незабавно греховните си начини за прекарване на ежедневието.
На север от Стара Планина…е, там просто ще духа по- силно, отколкото навсякъде другаде. Всеки добър християнин знае, че Светият Дух предпочита северните географски ширини.
Температурите в цялата страна ще са с няколко градуса по- високи от обичайното за месеца. Трябва да се замислите върху поведението си, може би Адът приближава. Гърлото му се намира точно под Сандански, а аварийният изход под Русе, така че в тези два града да му мислят най- много.

Благодаря Ви, че бяхте с мен, преподобния Теофаний. Приятен ден и Бог да е с Вас! Амин.

Advertisements
Comments
  1. Dari says:

    Teofannii, a avariiniq izhod ot Raq kyde e? 🙂 Zael bil celiq Severen Amerikanski kontinent, tvyrdi Talibanski iztochnik. Sega uj gleat da go zatapqt.

  2. blazes66 says:

    Теофаний: Раят не търпи аварии! Изходът му не е материален и е извън жалките талибански възможности!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s