7 причини да подкрепяте употребата на наркотици

Posted: July 28, 2009 in всичко останало

1. За всички вас, затлъстяващи хора, те са добър отговор! Отдайте се на тях и забравете МакДоналдс! Молете се само сърцата ви да издържат.

2. Извадете всичките си любими дискове. Спомнете си прекрасните песни в тях, които са споделяли най- крехките мигове от животите ви! Какво вдъхновение само, нали! Да не мислите, че това вдъхновение се отприщва така лесно? Шансът е, че 99,999999% от тези парчета са дошли на бял свят след психоактивен химичен коктейл, който и докторант по специалността трудно ще ви изпише! (Все пак ако сте некадърни wannabe-та, не посягайте към коката/хероина/тревата etc.- не са чак толкова вълшебни)

3. Лекуват депресии. Да, така е, преди дори са предписвали амфетамини при депресивни състояния и наднормено тегло (виж #1). Но какви депресии докарват, когато ефектът на дозата отмине! Но пък като си вземеш следващата…”и така до края на света та-та-та!”

4. Ако употребяваш наркотици имаш по- голям шанс да умреш по- рано, по ред разнообразни здравословни причини. Това не ви се струва като “добра” причина? Отлична е направо! Във време на инкубирана криза сме, кой знае кога ще отмине. Малолетни се изнасилват и убиват, населението масово развива дълбоки психични отклонения, всичко живо се оплаква от заплати, корупция, колко им е трудно, как няма истински приятели, как не намират смисъла на живота, мрън- мрън- мрън! Да умреш приятно надрусан започна ли да звучи примамливо?

5. Ще прочистим земята от слабите организми. Теория развита от мой познат софиянец още преди повече от 5 години. Смело, той твърдеше, че психически и физически недъгавите хора, които отслабват генните ни ресурси, могат да бъдат премахнати по естествен начин, като просто не се спъва достъпът им до дрога. Ако направим историческа справка с древна Гърция и видим как са решавали проблема с отслабналия генен басейн спартанците (за незапознатите, хвърляли са недъгавите бебета от ръба на дълбока пропаст(и други подобни красоти)) , смъртта чрез злоупотреба с наркотици звучи хуманно.

6. Полезни са за икономиката, тъй като са една от стоките, за която винаги ще има пазар. Ще кажете, как така? Те се произвеждат и разпространяват незаконно, не се облагат с данъци и прочее и прочее. Все пак обаче всички тези пари, спечелени от пласиране имат нужда от изпиране! Така евентуално се облагат по някакъв начин. А и моля ви, представете си Мексико и Куба без оборота от дрога! Не, като се замисля, недейте.

Ако досега не сте се убедили колко полезни са наркотиците, уведомете ме, за да измисля още 7 причини!
“Но, Диана! Чакай! Няма 7ма причина тук!”
Брей?! Е, ако бяхме надрусани, нямаше да ви пука!Ето я седмата. <- 7

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s