Пътната обстановка

Posted: July 29, 2009 in новини

Здравейте с мен, полковник Гюлеметов! С радост искам да ви съобщя, че GOLF-ът рецидивист, взел здравето на вече над 148 души от 8ми юли насам, днес бе заловен. Шофьорът и мозък на машината е в ареста за 72 часа, от прокуратурата са повдигнати обвинения за престъпна небрежност, нередовни документи, масово нанасяне на леки, средни и тежки телесни повреди, както и унищожаване на лично и обществено имущество. Нает бе научен сътрудник в областта на математиката да сметне колко би била присъдата на обвиняемия, ако бъде признат за виновен по всички обвинения. За смекчаване на присъдата, на ответника бе предложено да започне да води шофьорски курсове в Перник, обучавайки гражданите какво никога да не правят. Обмисля се и предложение за участие на шофьора в проекта “Апокалипсис” веднъж щом бъде приведен пак в действие.

Други пътни новини от страната. Международен път е87 бе окупиран от освирепели активисти на PETA, настояващи за хуманно отношение към микроорганизмите, борещи се за живот по горещата асфалтена покривка на магистралата. Изпратен е екип от доказани психоаналитици да преговаря с протестиращите.

Всички проходи в страната в момента са фукнциониращи, ремонти по пътната мрежа има само в Северозападна България, но там кой ли ходи? В момента 90% от МПСтата са концентрирани в Източна България, което доведе до повишаване на температурите по Черноморието с приблизително 8 градуса. Повече за времето ще чуете в прогнозата за времето. Това беше всичко от мен, ваш верен полковник Гюлеметов.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s