Ако стесним максимално вродените цели на всеки жив организъм, те са да се съхрани жив възможно най- дълго и да си народи много много бебета, за да замърси здраво Земята с именно своите гени.
Ние сме може би единствените създания, които съзнателно вървят против и двете природни програми. Но ние сме сложни, майната ни.
Оставяйки настрана наистина убедените самоубийци (има и такива, които се попикават в последния момент и се връщат към живота), всички сме влюбени в живеенето. Същевременно всички мрънкаме колко е гаден живота. Същевременно всички правим твърде малко да го променим и напълно достатъчно да го продължим. Ето тук идват пандите като наш светъл пример!
сладури!

Под човешка егида се отглеждат 110 падни, предимно в Китай, каква изненада! В природата са грубо около 1,600 до 3000. Всяка година стават все по- малко, средата им се стеснява, а храната става по- оскъдна. И знаете ли какво? НА ТЯХ МАЙ НЕ ИМ ПУКА! Никой не е обадил на пандите по някакъв начин да противостоят, те не нападат хора, просто кротко си измират. Благи душици. Нещо повече- те дори не искат да се размножават. Ето ви протест срещу живота! Пандите просто са решили да изчезнат. “Хаха! Спрете ни, ако можете! FUCKERS!” Тези двама сладури горе живеят в зоопарк. Мустакат (може би) чичко им носи храна редовно, не са застрашени от глад, буря, хищници. Имат си всичко и от тях се иска едно:
да произведжат ей такива миникопия на себе си
БЕБЕ

Да сте видели емо-панда? Не сте. Има теории, че черните кръгове около очите им са от размазан молив или очна линия, но това са голи спекулации. Пандите не са емо, те просто не са мрънкала. Решили са нещо и го правят. В случая това е неправене на секс. Евала! Решили са да приключат работата богосъобразно- никакво самоубийство, и все пак убийство на вида! Мамка им, ще вземат да ни се измъкнат преди да доунищожим екосистемата! Цели зооградини се мъчат да ги накарат да се чифтосват. Ха Ха! Как точно ще убедиш животно да прави секс като насред акта идваш с ректален термометър да му замериш температурата? Какво очакваш като следиш всяка крачка на вид, познат с потайната си природа? Тия гадове дори не са ги били виждали до не знам си коя година, просто защото им харесва друг да не си вре носа в работата или ректума им.
А пандите са навсякъде! Чантички с лик на панда, тениски с щампи на панда, бижута, тетрадки, несесери…каквото ви дойде на ум! Сигурно и дилдо има с ухилена панда на върха! Всички са заревали какво ще правим без тия мечки и колко голяма загуба ще е. На индустрията не й дреме, на природата също, тя спокойно ще мине без тях. Производителите им имат снимките, ще продължат да правят продуктите си. Вие си ревете. И на мен не ми пука за пандите. Те следват естествения си път. А той е възможно по- далеч от смахнатите хора. И аз ги разбирам и подкрепям в решението им!
Учените обаче са упорити! Стигнаха дори до там да пускат на животните порно и да ги тъпчат с Виагра. Е, моля ви се, не ви лъжа! Даваха го по телевизията, и уики ще го потвърди! Зобиха ги с Виагра и им пускаха порно, че и секс- уроци им даваха! И пандата пак си развя каквото може в лицето на човека и отказа да запази гените си. Аплодисменти! Това е да си поставиш цел и да я преслеваш! Пък била тя и изчезването на вида ти. А, и да ви кажа, тия лигли, женските, се разгонват яко само за 3-7 дена в годината, в периода между март и май…по някое такова пролетно време. Дори да искаш, не е лесно. Добре, че просто са се отказали.
Сега някои от тях мислят да правят рок музика.

ооо! вижте ги колко са сладки!
null

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s