Сутрешен блок

Posted: August 13, 2009 in новини

Добо утро, Николай! Добър ден, Европа!
Днес, драги зрители, се получи вест за подновяването на проекта “Апокалипсис”, но все още се осмисля присъединяването на GOLF-а рецидивист. Според учените от ЦЕРН няма причина краят на света да не настъпи до 2012.
В Америка: крайни феминистки излязоха на масов протест демонстративно трошейки яйца. Жените определиха акцията си като “радикална” и поискаха медийна трибуна, от коята да разпространяват идеите си за полово равноправие.
В Германия: крайна феминистка преби и обряза с ръждясал Gillette млад мъж на паркинга пред дома му. Тя определи дейтвията си като “обикновен граждански протест” и поиска в бъдеще всички самобръсначки да бъдат употребявани правилно. Все още никой не смее да предположи какви са нейните представи за правилната им употреба. Или пък за радикален протест.
В Китай: настъпи поредната масова паника от “шуук йанг” или загуба на пениса. След последните феминистки прояви в Германия, там се очаква същото. Китайците са изкупили над 10, 000 000 чифта метални гащи в опит да запазят членовете си от пряка кражба. Също завишения има в посещенията при знахари и покупката на кремове от рибешки очи, които да спрат врастването на китайските фалуси обратно в телата на мъжете. На какво се дължи избухването на поредната масова паника и основателна ли е тя, не се съобщава. Експерти теолози смятат, че просто на Бог му е писнало от всички тия китайчета.
Природното бедствие на деня е: Ник Ноулти, който за пореден път успя да наруши 8 главни закона за по- малко от час.
Актьорът карал надрусан на LSD любимата си кола, влязъл с нея директно през витрината на местен супермаркет и заплашил касиерката с въображаемия си приятел Джим и метално дилдо. Не пожелал да вземе пари, а поискал само 20л водка и чаша портокалов сок и три пакетчета М&М за Джим и решил да отвлече касиерката, за да развлича комунисти в задния си двор. При опита за залавяне на подивялата звезда той пребил 6 полицая с металното дилдо и успял да избяга с оръжието на 3 от тях и една от колите им. През цялото време Ник Ноулти е бил облечен като фея.
С това приключва кратката ни емисия новини. Благодаря ви за вниманието и останете за пътната обстановка.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s