Сутрешен блок

Posted: August 20, 2009 in новини

Добро утро, Николай! Добър ден, Европа!
Слънцето озари опустошение по брега на централния плаж в Бургас след ежегодния фестивал Spirit of Burgas. По пясъчната ивица бяха намерени 12 спящи хипита, 14 мъртво пияни девойки и един изгубил се сръбски латино танцьор. По- късно бяха получени сигнали и за намирането на три незаконни деца на Янко от Артерия, както и за изчезването на 8 кила лична домашна пазарджишка ракия, собственост на Аксел от Fyeld. Предположенията на униформените са, че липсата на ракията обяснява наличието на мъртво пияните момичета.
Сега е подета инициатива за изграждането на пластмасова градина от употребените чаши на мястото на събитието. Репортажи от самият фестивал и впечатленията след него ще получите утре в специално предаване от нашия пратеник, чието име ще запазим в тайна.
В други части на България:
Група младежи подаде сигнал в полицията, че са видели гигантско колибри в Борисовата градина. Те бяха задържани от органите на реда за тестове за наркотици и алкохол.
Факултета по електротехника на Техническия университет преговаря с Министерство на Културата за изграждането на паметник на бургаския техник на три места в България за особено големи заслуги в областта на прекарването на жици и включването на кабелен интернет.
null
null

Ние от сутрешния блок стискаме палци Министерството да приеме и паметниците да се реализират, тъй като заслугите на бургаския техничар са явни.

В Белоградчик след преброяването за последните избори бе установено, че българите вече са малцинство спрямо цинагите. В общинския съвет бе внесено предложение за официална смяна на статута на българското население и за адекватни преференции и социални субсидии за малцинството.

Това бяха кратките новини от сутрешния блок. До нови срещи.

Advertisements
Comments
  1. Dari says:

    hilarious hilarious hilarious! i want you up and running on national tv, as i told you already! {}

  2. Dari says:

    syshto taka, evala na burkaskiq tehnichar!!! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s