Gay marriage

Posted: August 20, 2009 in голи идеи

Аз подкрепям брака между еднополови двойки! Това не е така, защото тайно се надявам да се оженя за най- добрата си приятелка, не е дори защото тайно се надявам брат ми да се омъжи за най- добрия си приятел.

Аз подкрепям гей браковете, защото тези хора заслужават да имат избор! Заслужават да могат да се оженят/омъжат и да намалят данъчните си задължения! Да не говорим, че еднополовите двойки, са съпрузи, които никога няма да имат деца, които да травмират с развода си. Поне не и ако не ги оставим да си осиновяват. Искам да изтъкна като довод- по- забавно, изтрещяло нещо от гей сватба може би няма да преживеете! Никъде другаде няма да видите група мъже/ жени облечени по- смешно, правещи по- крещящо луди неща, отколкото на една хомосватба. Е, може би само сръбските правят изключение.


те не могат да изглеждат нормални и несмешни дори да се опитват!

Представяте ли си Джордж Майкъл и Елтън Джон заедно?? Няма ли да е невероятно яко, просто велико и епично?! Жалко, че Елтън вече се омъжи.


Елтън направи някакъв опит за консерватизъм


после опита и нещо нетрадиционно..за нашето време


това дори няма общо със сватбата, но просто е яко

И ако досегашните доводи и фотоматериал не са ви убедили, нека ви кажа, че още по времето на комунизма тия неща не са били нещо срамно и скрито!

паметника на Альоша в Бургас

Мисля, че е време да захвърлим тревогите и консерватизма и да кажем на децата си защо леля Гошо има мустаци и как така малкия Иванчо има татко и татко, вместо татко и мама.
Това е нормалният ход на човечеството. Хората са педераси. Оставете ги да се женят.

Advertisements
Comments
  1. Dari says:

    So, what about adopting children again? what is your standpoint?

  2. blazes66 says:

    гейовете по някаква статистика уж имали по- нетрайни връзки. ако ще осиновяват дете, да дадат обет да не се развеждат, да го осиновят и току- виж и то израсне хомосексулано. иначе извън темата- да, подкрепям осиновяването.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s