Хороскоп с Оксана

Posted: August 24, 2009 in новини
Tags: , , , ,

Добър ден, аз съм Оксана, вашата старателна астроложка.
Днес, 24.08, звездите са благосклонно разположени към повечето зодии.

  Овен- препоръчваме ви да не ядете никакви варива в следващата седмица, особено леща, защото според космоса сте предразположени към газове до края на декадата. Насочете енергията си изцяло към семейството и се опитайте да не убивате никого. Ако не успеете, потърсете някой Близнак.

Телец- ще се подхлъзнете на кал или изхрърлена опаковка и то на главно кръстовище в града си. Носете си каска. Ако преживеете падането и сте в съзнание, очаква ви парична печалба няколко метра по- надолу по улицата.

  Близнаци- очаквайте среднощно позвъняване от приятел в нужда, вероятно Овен. Звездите ви предвещават пътуване до държава, с която България няма договор за екстрадиране. В дългосрочен план ви очакват успехи в различни сфери на живота и стомашни болки.

Рак- вие по- добре се скрийте някъде до другата седмица. Дори не смея да ви намекна какво си чака.

  Лъв- ще изникне отлично бизнеспредложение в застрахователния бизнес- вие ще плашите, а партньорът ви ще сключва сделките. Възползвайте се от нещастието на ваши съседи, за а откупите тяхна собственост. Не излизайте с приятели в сряда, ще получите алергична реакция.

Дева- любовта е навсякъде около вас. Купете си лютив спрей, за да се справите с нея, и по- точно с онзи мъж, който ви следи в тъмното от месец насам. Ако и вие сте мъж, притеснението ви трябва да е двойно. Поглезете се с нови обувки в края на седмицата.

  Везни- предстои ви важно решение за вашето бъдещо развитие. Купете си алкохол, за да изберете по- лесно. Космосът е благонастроен и към вас и съветва да завържете нови контакти покрай изпития алкохол, ще останете доволни. Не купувайте недвижима собственост и избягвайте Овни и Лъвове.

Скорпион- предложете на половинката брак. Нататък каквото сабя покаже.

  Стрелец- стягайте раницата си, чака ви път с приятна компания. На работното място колега ви мисли злото, сипете стрихнин в супата му. Не се занимавайте с политика, поне не и тази седмица. Късметът ви ще излезе от стомаха на пържена риба.

Козирог- любовна авантюра с неочакван край може ви доведе до банкрут и алкохолно отравяне. Бизнесът ви обаче ще отбележи подем, особено ако уволните лошия си счетоводител. Отидете на ресторант в четвъртък, ще се случи нещо интересно.

  Водолей- не ходете сам никъде, звездите предупреждават, че можете да бъдет отвлечени или ограбени. Очаква се към средата на седмицата да смените вашата сексуалност, дали под чуждо влияние, не е ясно. Човек на име Христо или Евлоги ще ви фрасне в носа. Пригответе се да му отмъщавате.

Риби- обърнете внимание на другите хора, въпреки че повечето от тях нямат какво интересно да ви кажат. Оглеждайте се за овце на пътя и отровни гъби в яденето си. Ударете другарче и метнете камък по случаен минувач- крайният резултат ще е във ваша полза. В никакъв случай не се изрусявайте!

Предупреждавам ви, че хороскопите може да имат разлики за отделните представители на зодиите, заради асцедентите им. Например някои риби може да не трябва да се боядисват и в зелено. Благодаря ви за вниманието и успешен ден.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s