Новини (с личен поздрав)

Posted: September 20, 2009 in новини
Tags: , ,

Добро утро, saikou! Добър ден, Европа!
Вчера светът беше разтърсен от епично събитие! Рядкото цвете познато като Лилия Хаджииванова стана на 20 години. Това предизвика масови ексцесии и изблици на любов, както и изблици на бира и други видове алкохол. Най- пострадали от беснеещите празнуващи бяха клубовете Лебовски, No Sense и Найлона. За последния е трудно да се каже, че пострада, защото като цяло е дупка.
Други новини от България- управляващите още се опитват да прокарат в главите на родителите, че децата им болни от редки заболявания просто трябва да бъдат оставени да умрат. Радикалното решение на правителството бе взето с цял да се закърпи бюджета. Много бащи заявиха готовност да закърпят по един на всеки от Министерски съвет. Всички ние чакаме това с нетърпение.
Още- Бойко Борисов откри учебната година в 78 СОУ „Христо Смирненски” в Банкя. Той е бил единственият златен медалист на града с диплома 6,00 като любими предмети са му били география, свободна борба, история, киокошинкай, литература.
Новата учебна година не започна само за обикновените ученици от 7 до 18, а също и за 764 затворници. Тази акция беше подета след бум на неграмотно написани бележки за откуп.
Днес по националната телевизия започва ново образователно предаване от 17:00 за домакините- “Костов и градината” (интимно след 23:00).
По света единствената значима новина е началото на Октоберфест в Мюнхен. През 2008 г. на фестивала бяха изпити 6,6 млн. халби бира и изядени 104 говеда. Треперете еколози и вегетарианци! Му-ха-ха-ха!…Извинете, драги зрители. Отнесох се.
Това беше всичко от нас, благодарим ви за интереса.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s