Последни новини

Posted: October 17, 2009 in новини
Tags: , , , , ,

Добро утро, Николай! Добър ден, Европа!

Светът стана едно по- добро място за живеене след като учени направиха поредното наистина революционно откритие! Добрият, стар приятел на човечеството алКОхоЛЬО (за краткост- Кольо) се оказа полезен за хората с мозъчни травми! Засега остава въпросът колко точно Кольо ще ви е нужен, за да се излекувате, и какъв тип Кольо също. Очакваме скоро да достигнем до идеалния свят и да започнем да лекуваме СПИН с бира.

От тайния конгрес на светилата в медицината съобщиха, че има напредък по проблема със свръхвируса, като общият фаворит е ебола. Засега преносител отново са прасетата, за което медиците вече бяха обвинени в дискриминация и липса на въображение.  Странно е обаче даденото от говорителя изявление, което ни кара да подозираме, че и тези лекари са алкохолици, както целия екип на Пирогов:

Досега тази форма на вируса се е срещала само при маймуни и хора и за разлика от други негови разновидности няма данни да причинява заболяване при хората.”

Засега, вирусът не проявява ужасяващите си симптоми при хората, а само при прасетата и братовчедите ни маймуни. Така че за момента ние сме двойна заплаха за цялото свинско население на Земята. Треперете невръстни пържоли!

Освен това, учени в Тайланд неволно създали прилично ефективна ваксина срещу ХИВ вируса, която обаче не включва Кольо- разочарование! По собствените им думи, резултатът бил неочакван- от 16 000 хетеросексуални доброволци, 32% са показали добра резистентност. Учените, макар и малко унили, понеже предвиждали масова смърт на доброволците за събота вечер, обявиха, че ще доразвият ваксината. И може би ще осъществят геноцида над пациенти другата година.

Сега се отдалечаваме от медицинските теми, за да надникнем в друга любопитна сфера- армията. Получи се оплакване в прокуратурата преди броени часове, че бюджетът на военните е бил пропилян изключително в приятелски кръгове. По- конкретно в шкембеджийницата на бай Спиро, поне на сутрините. Как е бил харчен бюджета нощно време все още е мистерия.

Оставяйки основните моди на вирусите и парите настрана, поглеждаме към актуална тема #3- какво правят най- богатите и властни мърди на тая планета?

Самоотвержен папарак докладва, че президентът Путин, след като е изчерпал всички забавления в столицата на Русия, се е отправил за кратка разходка до дъното на езерото Байкал. Предупреждаваме обикновените смъртни, които не са служили в КГБ да не предприемат пътешествия до там! Понеже президентът на Русия е все така учтив като всички славяни, поздравил със “Здравей, Байкал!” при слизането си. Според присъстващи, Байкал отвърнал ” Здравей, Володя! Как дела? А да знаеш, тук съм скрил малко нефт в недрата си за теб.” “Ооо, много мило, Байкал! Благодаря ти!” Така с разходка се определи финансовото положение на Русия за още няколко десетилетия напред. А запитан от журналистите не се ли готви да лети в Космоса, Путин отговорил “Не, на земята има много работа”.

Това беше емисията ни за деня, драги зрители. Благорадим ви за вниманието!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s