Национален празник

Posted: November 1, 2009 in новини
Tags:

Добро утро, Николай! Добър ден, Европа! Днешната емисия новини е посветена само на една новина, но с особено значение за цялата ни скромна държава! Вчера бе гласувано в парламента предложение, направено за пръв път от самия президент на републиката. Главнокомандващият внесе проект за още един национален празник посветен на любимото нещо на нашата нация- боклукът!

Датата избрана за отдаване чест на отпадъка е 06.08, когато по данни на националната статистическа агенция населението на страната нараства 1,3 пъти, а боклукът 3.

По какво всеки гражданин може да се отсъди, че сметта има особено място в тази държава? Най- бързият отговор е столицата. Тази мека на отпадъка! Последните слухове гласят, че всъщност ускорителят на протони в ЦЕРН е построен, за да създаде мини черна дупка, която да поеме софийския боклук. Други признаци са, че повечето ни паметници на културата имат естествена декорация от опаковки на кроасани 7 Days, вафли “Боровец” и Coca-Cola. Ако някак мислите празника за неудачен и слуховете за мръсотията преувеличени…идете на планина и се убедете сами. Ако пък сте като широко-скроените граждани на тази страна и прегръщате радушно своя брат боклука, почерпете се за негово здраве на 06.08! Да ни е честит!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s