Рецепта

Posted: November 14, 2009 in голи идеи

Здравейте, драги зрители! Днес ще се учим  как да готвим офис-хаос! Вълнуващо, нали? Рецептата за тази вкусна каша е изключително евтина и достъпна за почти всички. Всичко, от което имате нужда е ксерокс машина, снимка на шефа или произволен колега, лепкащи бележки и химикал, макара корда.

Първо, елата много рано в офиса или останете след работа ” да наредите архивите” . Ако имате скенер и принтер, сканирайте снимката на шефа/колегата и оформете текстов документ с нея. В противен случай просто напечатайте текст на обява за гей- запознанство в долния край на листа и ксерокопирайте като поставите снимката в горния край. Направете поне 100 копия и покрийте добре всички ключови места в офиса, като например кафе- машината и тоалетните.

После идете и олепете монитора и бюрото на избраната жертва с предполагаеми отговори на обявата му. По желание оставете фалшиви коментари и от свои колеги предлагащи да го запознаят със свои гей- дружки. Втората стъпка е с останалите бележки да оставите объркващи инструкции и/или груби забележки по бюрата на останалите хора от офиса. Желателно е да вземете розови бележки.

След като поне 3 хомо травестита и 5 обикновени гея са пожелали шефа ви, пратили сте Иван да поправи ксерокса, определили сте секс- среща до ксерокса с колежката, подписана от г-н И. и сте нахулили Димитър, че е абсолютен некадърник и искате да се явите двамата пред шефа да обсъдите наказанието му (като подпишете тази бележка от името на колежката), може спокойно да разстроите ксерокса, ако сте талантлив да го превърнете в бомба със закъснител. Финалните щрихи са да омотаете здравата корда навсякъде, където потенциално някой може да притича или да стане конфликт. Непременно вържете поне няколко офис- стола за близки предмети! Ако имате излишък на кабели в офиса- пуснете ги на свобода да спъват и те хората. Не забравяйте да саботирате и самия себе си. В момента, в който настъпи същинския скандал, оставете женско бельо на тактическо място в офиса. Например върху фикуса/ палмата. Ако нямате такова растение, вие явно работите на твърде изпаднало място.

Оттеглете се от “кухнята” и изчакайте ситуацията да се изпече до 8:30 -9:00 сутринта. Когато първите крясъци избухнат се присъединете в общия хаос. Старайте се да не изглеждате самодоволен. Деликатесът офис- хаос може да се готви в произволни порции, но препоръчително е да се ограничите между ястие за 4 до 8 човека.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s