Новини и все пак нищо ново

Posted: November 26, 2009 in новини
Tags: , , , , , ,

Добро утро, Николай! Добър ден, Европа!

Нищо съвсем ново не се е случило по света през последните 1976 години, но ние продължаваме да ви държим в течение на последните събития по планетата Земя.

По традиция емисията ни започва от родината, на която денят донесе смесени новини и настроения.

След сензационното разкритие на министър Дянков, че учените от БАН всъщност са феодални старчета, от Дейли Телеграф пък изскочиха насреща с новината как нашите старчета всъщност разполагат със сериозни доказателства и аргументи, че извънземните са сред нас. Най- накрая Фокс Мълдър разбра къде там е истината- тя е в БАН! От Института по Космически Изследвания към академията вече работят по дешифрирането на e.t. кода.

Но на българина не му пука толкова за кръговете по житните ниви, това, което истински вълнува всеки чистокръвен “bulgar”  е ракията! Борбата за нея беше люта, петиции се носеха из страната още преди години, за да се спаси домашнярката от гибел и одържавяване. Засега спечелена е битката да не се вдига акцизът върху лично произведения алкохол. Благодарим на това за Асоциацията на земеделските производители в България. Разумно, депутатите отхвърлиха и увеличението на данъка върху бирата. След тези тежки решения, народните представители си дадоха неофициално отпуск от 15 дена. След което навлизат в Коледна ваканция.

Името на Асеновград за пореден път бе замесено в скандал, този път не от международен характер. Три деца бяха уличени като виновни за фалшиви обаждания за бомби под мост над река Асеница. Жалкото е, че те дори не са от града, а от село Богданица. След межуднародната сбирка на Ку- Клукс- Клан подобна група в местния клуб Библиотеката на 12.09, очаквахме по- сериозни прояви от бившата Станимака. Поуката от фалшивите обаждания беше, че и преди 9 години и сега, те си остават идиотски. А поуката за Антон от Mindown е не си давай ключа за клуба на приятели през уикенда. След неонацистките събития в града са забелязани и група деца играещи в пясъчник облечени по същия начин, но съмненията били разклатени понеже в редиците им се забелязвали  също Батман и Спайдърмен. Все пак те са под наблюдение.

Изявлението на Антон Сариев по случая с петчасовият ку-клукс концерт в “Библиотеката” е :

“Категорично по никакъв начин не съм съгласен с твърденията, че клубът, който стопанисваме в Асеновград е сборище на неонацистки организации и на хора, които призовават към смърт на другите нации, освен бялата.”

Това обаче не убеди нито една от организациите за защита на етническите права, правата на цветнокожите, че Антон желае смъртта само на европеидната раса.

А сега малко наистина международни новини! Сексуалната революция подмолно набъбва в Иран и заплашва да избухне на повърхността. Но не бойте се! Светът все още е спасен от набезите на отприщената иранска сексуалност- за нашето анално и вагинално спокойствие се бори нравствената полиция на страната. Последният удар на силите на реда е разкрил масова оргия от 12 двойки суингъри, които накараха Бразилия и Холандия да се изчервят. Ако заловените 24 души бъдат осъдени по повдигнатите им обвинения, ще бъдат наказани на смърт чрез пребиване с камъни.

(бел. а.: да, обичам да казвам “пребийте го с камъни” или “ще ме пребият с камъни”, но тук не съм сложила любимата си фраза, наистина иранският закон е такъв. И не, нямам ирански корен.)

Още новини:

107 са загиналите след взрива в китайската мина вчера, но при население 1,325,639,982 – за 2008, грубо погледнато  може да считаме , че жертви няма.

За Русия:

(понеже Русия е достатъчно голяма, отделяме я специално)

Президентът Путин официално назначи за съпредседател на руско- българската комисия по икономическо и научно-техническо сътрудничество…Сергей Шматко. Ако е вярно, че името на човек определя характера му…не няма да гадаем в този случай.

“Президентът и мъртвият адвокат” освен отлично име за новела е и поредната новина от руската шир. Владимир Путин настоява за подробно разследване на смъртта на адвокатът Магницки. Магницки работеше за Hermitage Capitol като се предполагаше, че холдингът е измамил държава с над 125 милиона евро. Адвокатът е влязал в затвора в отлично здраве, но е починал от сърдечна недостатъчност година по- късно. Смята се, че това може да е предизвикано от пастите, с които са го хранили в институцията. Според анонимен източник, те са били замесени по рецептата, с която неуспешно са опитали да отровят Распутин. След повторният опит с рецептата, изводът е, че проблемът не е бил в нея, а в Распутин.

И вестта, която всички ние най- силно се надявахме да чуем! Тигрицата на Путин не е изчезнала, а просто е дала поколение! Какъв товар падна от гърдите на новинарския ни екип! Цялата руска общественост беше настръхнала след като последният лог на картата на придвижването на животното в премиерският сайт беше с дата 17.09.  Животното бе обуздано с нашийник миналата година. Събитието бе документирано от журналисти, които едва не пострадаха, когато тя се измъкна от примката, но бе веднага обездвижена лично от Путин, който изстреля упойващата стреличка в гърба й.

Чък Норис се изсмя с beyong Godlike мощ и заяви, че все още не смята Путин за достоен противник.

Ще продължим да следим развитието в руско-Норисовите отношения и ще ви държим в течение.

Благодарим ви за вниманието от екипа на Newsflashes!

Advertisements
Comments
  1. Mulder says:

    I told you guys, but you didn’t listen!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s