Кратка прогноза

Posted: December 5, 2009 in новини
Tags: , , , , , ,

Здравейте с мен, Анорексия Титева! За краткост ще се наричам Рекс, но не ме бъркайте с немската си овчарка! Поpadiи постите и редовните литургии преподобния Теофаний напусна за дълго екипа ни. До завръщането му прогнозата за времето водя аз. Започваме с кратък обзор на времето из Европа.
На Британския остров се окачават температурни понижения до 3-4 градуса над нулата. На територията на Англия ще вали усилено само по 17 часа на ден през тази седмица.
В Испания температурите все още се мотаят около 17 градуса, но до неделя дори в Барселона ще са принудени да извадят жилетките.
Във Франция климатът продължава да е мек, умерен и приятен, като ще се влошава постепенно, за разлика от французите, които все още са неприятни и чието настроение ще се влоши рязко.
Централноевропейската държава Германия ще се радва на слънчево време от 14 до 15:48 утре и вдругиден и на силни ветрове и превалявания между 8:17- 9:45 и 17:23- 21:38. През останалата част от деня ще се наблюдава разкъсана облачност.
Мощен антициклон ще се настани върху всички държави от бившия соц-блок и климатът там ще се задържи същия като през изминалата седмица.
Прибалтийските дърважи са ни скучни, ще ги пропуснем.
За малко да забравим Скандинавия! Там всичко е мрак и мъгла и ще остане така до 6ти март.

Положението в България през следващата седмица ще е следното:
понеделник- топли вълни простотия ще се разнесат от Министерски съвет в посока югоизточната граница на страната, температурите по черноморското крайбрежие ще се покачат
вторник- Симеон Дянков ще основе своя религия, ще се провъзгласи за висш пророк на новата църква и ще произнесе скандално слово. Замръзналите от стрес коси на народа ще се оправят до три ден след това.
сряда- алкохолни изпарения след 8ми декември ще заоблачат високите части на страната, възможни са пожари и следователно повишаване на температурите.
четвъртък- силни ветрове в София откъм Женския пазар, а в Пловдив откъм четвъртък пазара.
петък- киселинни превалявания, понижение на температурите и лилаво заоблачаване
събота- облаците ще прераснат в плътна цикламена пелена над Софийско поле и ще се задържат така до неделя вечерта
неделя- страстите в столицата ще скочат средно с 5 градуса заради розовите оттенъци от небето, но ще бъдат периодично охлаждани (или разяждани) от продължаващите киселинни превалявания.

Това беше прогнозата за времето от мен, Рекс Титева! Пожелавам ви приятен ден и бърз метаболизъм!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s