Добро утро, saikou! Добър ден, Европа!

Новините покрай веселите зимни празници си останаха мрачни, къде заради времето, къде заради алкохола.

В Сливен 30годишен мъртвец беше намерен в изоставена шахта. След като екип на “Гражданска защита” извади трупа, той благодари на спасителите си и си замина щастлив да празнува.

Софийският апелативен съд взе решение Хамстера и Културиста да останат в ареста. От PETA вече организират поредната си петиция за човешко отношение към животните. Все още никой не е обяснил на природозащитниците както е “псевдоним” , “метафора” и “сравнение”.

Серията успешни акции на полицията покрай празниците е впечатляваща. Освен трите акции за залавянето на Наглите, опандизването на Хамстера и Културиста, родните ченгета разбиха всички класации и стандарти след като закопчаха и СЛЪНЦЕТО! Следователно през следващите дни се очаква застудяване и понижена видимост по пътищата. Антимафиотите успяха да хванат и всички включени в слънчевата система, част от коята са Данкера, Льони Милиони и Пашкула. Последните трима ще останат в ареста, колкото да им се провали новогодишното тържество.

Вероятно заради смешните коледни премии, полицаите изкараха абсолютно целия си яд върху горките престъпници (поради липса на по- подходящи жертви) и въпреки множеството тежки операции и арести намериха сили да заловят и апаши, тръгнали на коледен улов. Падналите в снега под коленете на полицията са Рамото, Бомбата и Пашката. Те са хванати в опит да ограбят чейнЧ бюро в центъра на Пловдив.

След като явно унищожиха всяка сериозна престъпност преди Нова Година, съвременните рицари се нахвърлиха все така безпощадно върху дребната престъпност. По- точно върху тази престъпност, която бие толкова ниско, че гордостта й е ударила дъното на Марианската падина. Престъпниците са заловени рано сутринта вчера на изхода на с.Медешевци с богат улов от 26кг месо, шампоани и чорапи. Ограбени от тях са редица магазини от Водна, Бранковци, Рабиша, Острокапци, Ярловица, Ивановци, Гайтанци и Кладоруб. Точно при последния обир в Медешевци, апашите успели да задигнат 26 кг месо, натурални сокове, консерви, бира, кашу, вафли, бисквити и други продукти, като вероятно са целяли да ги консумират на вила с приятели. При претърсване на домовете им са открити голями количества от откраднатото – от сапуни, прах за пране, шампоани, през боб, олио, сирене, брашно, та чак до самобръсначки, четки за зъби, чорапи и бански. При въпроса не знаят ли как се пазарува, престъпниците отговориха с мълчание. Остана само дилемата колко ниско може да паднеш.

След невероятната серия удари по беззаконието от полицията, организираната престъпност обеща догодина лично да се погрижи да се изплатят тлъсти премии на антимафиотите.

Намекне ли се дори за мизерстване, за кого да се сетим освен за българските пенсионери? Водени от преродения Филип Тотю, те се готвят да се вдигнат на оръжие срещу мизерията. Някои от тях още помнят черешовото топче и се чувстват готови за победа. Мизерията се изсмя и им припомни, че е вечна.

Пенсионерите от своя страна ни препращат към мисли за здравето- това, което на всеки празник си пожелаваме, и се напиваме, за да избегнем. Получихме сигнал за вредни излъчвания в две пловдивски детски градини. Изследванията проведени на 15ти декември показали, че в градините “Мирослава” и “Буратино” нормата от 10 микровата на квадратен сантиметър е надвишена 2,5 до 5 пъти. Tim Kring, идеологът на Heroes, вече е започнал кастинг сред децата. Двете градини вече добавят по едно “за деца с особени способности” пред имената си.

Медици съветват да загасите лампите у дома, за да проверите как се отразява детската градина на отрочето ви.

Това бяха празничните новини от България! И ако се чудите защо не получихте подарък за Коледа:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s