Добро утро, saikou! Добър ден, Европа!

Преди броени дни 23годишен нигериец извърши атентан на борда на самолет летящ от Амстердам за Детройт. Опитът му се е провалил, защото само идиот може да се опита да отвлече самолет с хора пътуващи точно от ХОЛАНДИЯ за ДЕТРОЙТ! Тези хора знаят как да оцеляват и вероятно са по- друсани и по- безразсъдни от вас, запомнете го терористи! Отговорност за постъпките на терориста пое Ал Кайда. Вероятно, защото само техен говорител е успял да произнесе името на нигериеца- Умар Фарук Абдулмуталаб.

Къде криел експлозивите този смел човек? В гащите си.

За жалост този инцидент се отрази лошо върху останалите нигерийци. Това стана ясно след като друг бе арестуван, на основание, че престоял твърде дълго в тоалетната и се държал агресивно като го притеснили. При кацането в Детройт той бил закопчан, подробно разпитван и изследван от спецекип. Те стигнали до заключението, че запекът изнервя.

Явно тероризмът изживява втори моден бум- друг 23годишен мъж заплаши да се самовзриви в ресторант. За разочарование на сапьорите,  се оказа, че просто са хванали младежа за надениците. Вече дори истински бомби не си правят труд да купят… От психиатричната клиника на съседната улица се извиниха за инцидента от името на пациента си.

Китай, както се оказва, все още прилага смъртно наказание при сериозни закононарушения и както съобщават от BBC- няма намерение да се отказва от него.

Коментарът на шефа на ООН: Чудесно! Не смятаме и да ви отказваме!

Още новини от Китай- там бе пуснат най- бързият влак в света!

От БДЖ отговориха, като пуснаха най- старият влак в света! Засега още никой не е забелязал всъщност той да се движи, но от държавните железници обясниха, че това е просто заради скоростта му.

Какво се случва в Русия?

Президентът Путин е притеснен за съотношението на силите между бившият СССР и САЩ. Това е защото Чък Норис все още е американски гражданин.

Хеликоптер “кацна” аварийно на полуостров Камчатка вчера- има 1 загинал и 2 ранени. Путин напомня, че жителите на целия полуостров са изключително добри стрелци и полети над Камчатка не се препоръчват.

Това бяха новините по света, благодарим ви за вниманието от екипа на Newsflashes.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s