Здравейте драги зрители, аз съм серж. Тантуров и ще ви запозная с пътната обстановка, доколкото това е обстановка, а не хаос.
Бул. Мария Луиза в столицата продължава да е затворен вече м-найста седмица след като семейство тартуги реши да го пресече и екоактивисти не дават силите на реда “да се намесват в начините на природата”. Официалното изказване на Пътна Полиция по случая е “При следващото естествено бедствие природосъобразно ще оставим природозащитниците да умрат от раните си под руините.”
Очакват се извънредни задръствания в петък и събота по всички пътища водещи извън София.
Освен това- да се пазят и пешеходци и шофьори, авиослужбите са забелязали нов вид маршрутки: маршрутки- хвъркатки. Инженерно мутиралите мпс-та прелитат ниско в случаи на лош трафик; само за последната седмица има 12 автомобила останали без покриви и 8 човека загубили главите си.
Пътният куриоз на седмицата:
Миро от Каризма паркира автомобила си в ретро залата на Plazza в понеделник вечер и отиде да се забавлява отсреща в Jim Beam.

Това беше всичко от мен, серж. Тантуров. Дано съм ви бил полезен и помнете- НЕ се оглеждайте като пресичате. БЕЗПОЛЕЗНО Е!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s