Добро утро, Николай! Добър ден, Европа!
У нас:
Отвори се поредната дупка в бюджета с размери 1,5х1 млрд. евро. Вече се бърка асфалта с данъчен примес за запълването й.
Акцията “Пиячите” завърши с 60 000 заловени бутилки твърд алкохол без бандерол. МВР дава прием за целия април месец по повод успеха си- пиенето е от тях.
Още кримки- серийният крадец на коли Кольо Бавареца направи поредния си удар разбивайки собсвения си гараж и отмъквайки една М5ца, Honda Civic и прясно деваксиран трабант. Пострадалият е подал жалба срещу себе си. Полицията го издирва.
Край Пловдив бе открит нов завод на Шнайдер електроникс. Наети са 200 работници, 50 мениджъра и 34 икономисти и един инженер, на който да се падне съдебната отговорност за трудовите инциденти.

По света:

В Южна Кореа средната продължителност на живота нарасна с 15г. след успеха на акцията “Мий си зъбите поне веднъж на ден, бе свиньо!”

Следва масирана кампания озаглавена “Как да НЕ готвим корейска кухня”. Корейската кухня е известна с единствените си два вкуса- люто и безвкусно. За вторто все още се спори дали е вкус, което значи, че потенциално Южно- Корейската кухня може да е единствената с един единствен вкус в света.

Също- в Исландия са фалирали и е студено.

Това бяха новините за деня! Благодаря ви от екипа на Newsflashes! Следете емисиите ни, за да научите нови безсмислени факти известни от обща култура!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s