Добро утро, Николай! Добър ден, Европа!

Шокиращи новини от последните часове долетяха в студиото ни! Гълъб кръвопиец нападнал човек на Централна Гара София. За късмет пострадалият се оказал от ромски произход и изял гълъба на място.

Още- спецакции на МВР и статистическа агенция Галъп доказаха, че има скок сред упоребата на марихуана сред пенсионери с 800%

баба ви- по- яка, отколкото предполагате

Специалисти препоръчват следващият път като закъсате за коз, обърнате се първо към бабината градина.

Нов куриозен ресторант отвори врати в квартал Обеля в столицата. Заведението се нарича “Кучешки рай” и предлага евтини деликатеси по азиатски рецепти. Моля, всеки ангажиран с проблема с кучетата в София да посещава ресторанта редовно! Осигурени са купони за безплатни редовни прегледи от Здравното министерство за клиентите.

част от новия doggymeal

По света:

Отбелязан е положителен естествен прираст при ортодоксалните евреи. Различни близкоизточни групировки вече взимат мерки за справяне с проблема.

Еврото отново отбеляза спад и много от акциите на водещи европейски компании се сринаха. За жалост нито един брокер, банкер или инвеститор на сложи край на живота си.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО! Излиза нов турски сериал от началото на юни.

Освен това ураган потопи още три острова, за които никога не сте чували през живота си и не ви дреме. Набират се средства за помощ на пострадалите на банкова сметка номер IBAN 95920528592852. Купете си милосърдие, сега.

За финал, нещо любопитно за дамите. Според последни научни проучвания от бирата не се получава бирено коремче, даже се отслабва. Това доказаха учени от институва BigBootyStudies след 3 години експерименти и изследвания над пациенти. Цялата дейност е спонсорирана от честни и добронамерени производители на бира.

Благодаря ви, че останахте с емицията новини на Newsflashes!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s