Здравейте привърженици на Домашен Кулинар! Предаването, което ще ви научи как да забъркате каши, от които ще се чудите как да се измъкнете! Днешното ни предложение към вас е как да си направите домашна свещена война със сос от расов конфликт!

За целта са ви нужни следните:

католическа вяра (задължително!)

съпруга протестантка (може и лютеранка например)

син върл атеист ( 1 или 2 броя, по желание)

дъщеря кабалистка сгодена за негър/арабин от мюсулманската вяра

Този домашен конфликт назрява най- добре в условията на Германия, Франция и Южна Кореа, и трите държави с отлични традиции в протестирането и отцепничестово. Ако не можете да осигурите идеални условия, примирете се с местната си културна ситуация. Ястието е подходящо за приготвяне по време на голям християнски празник. Това, което вие като истински католик (не катогъз) трябва да направите, е да натрапите на останалите точно своите католически обреди за конкретния празник. Овкусете конфликта като заявите колко стабилни традиции има точно вашият вид християнство и колко е влиятелна църквата ви. Ако жена ви още не ви е била шамар, а синът ви не е скокнал да заяви, че Исус е кастриран слабак, извадете най- силната подправка от арсенала си. Поздравете с “аллах агбар” бъдещия си зет и питайте щерка си дали той мисли да идва на сватбата със самолет или с метрото, да знаете накъде да гледате за експлозии. Никога не си вярвал на хора, които могат да се слеят фоново със сенките. Междудругото, те (кръвните ви роднини) дали не надушват специфичния аромат на тъмната кожа?

След като първият етап е завършен, извадете една Библия. Трябва да започне пламенен спор със сина ви, към него добавете истеричната си съпруга. Разбъркайте добре, докато жена ви напълно не се предаде, след това налейте дъщеря си, като й кажете, че нейното дори не е религия, а сектантство. Добавете всички случайни предмети от дома, които мятат по вас. Когато повишите градусите достатъчно, за да се пържи яйце, свободно левитиращо във въздуха, синът ви трябва да се оттегли, разгневен, че сте набожни глупаци. В най- добрия случай зет ви Мохамед ще напусне скоропостижно семейството. Дъщеря ви и жена ви няма да ми продумат известно време, а синът ви ще е много зает с висшия си атеистичен интелект. Недостатък на рецептата е, че разходът на домашни продукти не зависи изцяло от вас, а от цялото налично семейство, но вкусът на истинският семеен религиозен конфликт със сос от расова дискриминация е незабравим и със сигурност непоправим!

Благодаря ви, че споделихте времето си с нас!

от кулинарния екип на Newsflashes!

пс: имаме само 3 отровени от екипа тази седмица!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s