Защо харесах Стара Загора?

Posted: June 11, 2010 in всичко останало
Tags: , , ,

тази чешма е основна причина

тази чешма е част от проекта "Еко Стара- Зара"

Но все пак, признавам си, че не само чешмата ми грабна вниманието. Ще ви запозная накратко с няколко общи положения в Стара Загора, на галено Стара- Зара. Предстоят допълнителни проучвания на града(защото едно масово напиване в тревата не стига).

Общи положения:

Стара Загора е налазила Сърнена Средна гора и Горнотракийската низина и е с площ 1 019,4 км2. Сиреч 1/10 от колкото една човешка длан и то онази, най- меката. С население около 165 000 души, все пак все още не всички в този град се познават.

От друга страна там имате шанс да се натъкнете на много хубави хора. Особено ако носите тъкмо тяхната марка бира шансът да паснете веднага в компанията нараства в геометрична прогресия. Там винаги има у кого да преспите. Или поне с кого. Мястото няма значение. Може и на пътя. Само гледайте да не е точно по средата му.

Стара Загора е известна с правите си улици. Някой велик ум е решил, че не е зле всичко да е под 90° и така тръгнал митът, че в Стара- Зара не можеш да се загубиш. ДОЛНА ЛЪЖА! Можеш. И ТО ДВА ПЪТИ!

Кеф ти паркове в тоя град. Кеф ти чешмичка тук-там. Тази горе е над Жабките, разбирай по пътя на Аязмото. Теренът наоколо е пълен с криволичещи пътечки. Една води към армейските сгради в подножието, друга към още полянки, трета към долчинки, четвърта към Ада. А, да, също и Скръндзабаира. Мястото за безплатно гледане на мач на живо.

Клуб цел на следващото посещение-> Jam

Има неподозирано яки изоставени места на свободен из града, на които може да си устроите забравимо само с алкохол декадентско преживяване. Но няма да ви ги кажа. Причината? С вас не сме колектив, че да ви развращавам.

ПС: обективно, харесах града, защото попаднах сред безпроблемни готини хора, на странно странно място, и преживях пропаднало. възродих се!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s