Добро утро, Николай! Добър ден, Европа!

В нашето скромно студио в мазето на родителите на Европа, долетяха страховити новини!

Слънчогледите страдат от маниакална депресия! Всички полета в югоизточна България и по линията Крумово- Асеновград са посърнали и не искат да гледат към слънцето. Някои даже са подчертали венчелистчетата си с черен молив и очна линия. Според назначните психолози, слънчогледите са наскърбени от спрените евросубсидии за земеделския сектор и един вид протестират с депресията си.

Ако правителството скоро не вземе мерки да зарадва слънчогледите, ще останем без семки за люпене докато гледаме световното по футбол!

Като дойдохме до футболната тема, дискриминирани комунисти написаха най- смешното обвинително писмо до ФИФА. Бил Хикс вече преговаря да откупи права над текста. Твърденията на комунистите са, че отборът на КНДР отпаднал с 7:0 от Португалия, защото половината КНДъРски отбор бил подменен с малки сакати корейски играчи, докато Португалия, напротив, играела с отбор друсани токсикоман. Разбирам несправедливостта тук- нека има екстази и спийд за всички!

Освен това, според тях Кока Кола води политика на геноцид над младежите. Защото всяка голяма корпорация тайно мечтае да избие всичките си потребители.

От ФИФА предполагаемо са им отвърнали, че няма смисъл- няма социалистическа дръжава, която да умее да играе футбол.

От друга страна постъпи и искане всички загубили отбори да бъдат настанявани в бежански лагер и да са пазени от спецчасти на ФИФА. Това било наложително след като отбор в Колумбия бе разстрелян публично. Вече са отправени и заплахи към Гана след загубата от Уругвай. Заплашителите са споменали на ганайци, че им организират сафари, където те ще са дивеча, а лъвовете посетители.

Това е всичко  от Newsflashes!

Очаквайте повече глупости от останалите ни кореспонденти!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s