Не мога да повярвам какво казаха по новините!

Posted: July 5, 2010 in новини
Tags: , , , ,

Добро утро, Николай! Добър ден, Европа!

Ужасяваща беда сполетя Робърт Патисън. Той загубил харизмата си при сбиване с проститутка на 5то авеню, късно вечерта на 04.07. Моля всеки, който има сведения за харизмата на Патисън да се обади на 555-майка-ви-1800.

Още от света, романтична среща завърши трагично. Уговорката на влюбения Г-н Чипи със съпругата му била да се видят в McDonalds след работа, но когато отишъл на място той открил,  че някой си е поръчал големи картофки.

Опасност дебне обаче не само в бързите закуски. Децата по целия свят са заплашени от  (особено тези в Америка, там децата винаги са най- заплашени) нов вид пристрастяване- мляколизъм. Учени остановиха, че консумацията на мляко и бисквити създава наркотично подобна зависимост в малките. Вече са докладвани хиляди случаи от цял свят на деца с провалено бъдеще заради заплахата от мляко и бисквити! Те крадат от родителите си, за да си набавят тази така желана дрога, лъжат, мамят и извършват нелегални сексуални услуги.

мляко и бисквити- СЪЗДАДЕНИ ОТ ДЯВОЛА ДА УБИЯТ ДЕЦАТА ВИ!

Сред предложенията как да се справим с това бяха:

– да убием всички крави и да ги превърнем в бургери и бифтеци

– да въведем минимална възраст от 15 години за покупка на мляко и бисквити

– да се създаде купонна система, според която никой да не може да купува повече от кутия бисквити и литър мляко на месец

Беше предложено и просто да си възпитаме децата по- добре и да им обърнем малко повече внимание. Но това абсурдно искане бе веднага отхвърлено с мнозинство.

Вместо това вече има създадени комуни и програми за борба със зависимостта.

преди лечението

Лесно може да разпознаете едно дете с мляколизъм. Най- малко по лекетата и натрапчивото търсене и тъпкане на бисквитки. С 64дневната програма на комуните това се премахва. Важно е след това родителите да следят детето да поддържа въздържанието си.

абстиненцията е тежък урок за малките

Детето ви може да пищи, да реве, да рита, но помнете, че всичко това го правите за негото добро. Иначе и то може да свърши в някой млекобар така:

млякото и бисквитите провалиха неговия живот и филмова кариера

Малко сведения от България: в Силистра и Лом вече има море и започна развитието на водния туризъм. За много кратък срок се откриха клубове по дълбоководно гмуркане. В Годеч все още няма море, но имайте търпение.

Веселин Маринов направи химн за МВР. Вътрешният министър се спрял именно на Веско, защото само той можел да измисли химн, който да накара редовите полицаи да се вдигнат от управлението и да излязат да си свършат работата. Само и само да не слушат тъпия химн. В момента песента е на пробен период като средство за разпъждане на големи тълпи при демонстрации.

И малък полезен съвет, след сериозно психологическо проучване се установи, че ако 45 нощи подред повтаряте на спящото си дете “Ноктите ми са ужасни на вкус” то ще спре да гризе и своите и вашите нокти. Още 1 000 000 добре похарчени държавни пари за проучвания! Благодаря ти, Правителство!

Това беше всичко от нас, Николай и Европа!

Пожелаваме ви приятно лято и приемливи температури!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s