пръчка

Posted: July 10, 2010 in всичко останало

Как да уползотворите и да се забавлявате с една пръчка

(отсега ви казвам, че *почти* всичките сексуални девиации свързани с пръчки няма да ги впиша)

Ако най- добрият приятел на човека е кучето (с което да се отнасяме като с роб и да пренебрегваме нуждите му), то пръчката е най- добрият приятел на примата. Ние, като едни почти винаги по- интелигентни примати, все още имаме добри отношения с пръчката. Знаете ли колко прекрасно можете да си прекарате с една пръчка (без да я включвате в секса си)? Ето, нека ви изброя:

1.  ударете другарчето

Спрайт отдавна ни каза в лицето, че се забавляваме от чуждото страдание. Вземете най- близкия по възможност трънлив клон и шибнете ближния! Веднага ще почувствате хормоните на щастието да нахлуват в кръвта ви!

2. пречиства от греховете (т.е. ударете себе си)

Тази техника е ползвана от отделни монашески ордени с векове и до наши дни за пречистване на греховете. Ако случайно сте убили от бой другарчето си от по- горе, поблъскайте и себе си и се покайте, ще ви бъде простено е казано в Библията.

3. instant stop

Знаете ли най- бързия начин да спрете колело? Включва пръчка и спици. Едното влиза помежду другото. Познайте кое!

4. окоетомия

Ако някое оченце ви се струва палаво, зло, болно или просто ви е тъпо, извършете една окотомия (разрязване на око) с добрата стара пръчка!

5. рисуване

Хората са рисували с четки, пръсти, парчета памук и дунапрен, ножове, защо вие да не сътворите един шедьовър с пръчка?  Все пак един преподавател от Ричмънд дори рисува със задника си.

6. лов

Естествено, че може! Ловът с пръчка е това, което ни е дало kick-start в развитието ни като животински вид! В началото е бил лов на термити и други буби с помощта на пръчка. Но в случай, че не планирате да се загубвате в джунглата, може да пробвате да си натиснете някой таралеж бягащ из парковете нощем, да го опечете с доброжелателни клошари и да го поделите по братски.

7. намиране на вода

Може с помощта на раздвоена пръчка да определите къде да изкопаете кладенеца за селската си къща. Или пък да намерите тръбата на спиртоварната и да я пробиете или да отклоните потока й към мазето си (както направихме ние). Останалото е само махмурлук и наслада.

8. да правите музика

Колкото неща можете да праснете с една пръчка, толкова различни звука ще произведете. Огледайте се. Според мен имате материали за изпълнението на цяла симфония! Или хайде поне на един бийт за фристаил. А ако ви се занимава да пообработите пръчката може да си направите: свирка, еднострунен неименуван инструмент, диригентска палка.

още приложение: байряк, на който да си веете кирливите ризи и мръсното бельо (е, не задължително тях); въдица; линийка; нивелир (ако ви е права пръчката) и още много други!

Пръчката е наш верен другар още от праисторията насам! С нейна помощ  сме предизвикала революция в екосистемата и сме достигнали сегашното си еволюционно ниво! Така че прославяйте пръчката и помнете маймунските си корени. Рано или късно, пръчка винаги ще ви потрябва пак.

Нас червената пръчка роди ни! Нас не ще ни уплаши смъртта! Пръчки има на всеки километър!  И така до края на света!

Advertisements
Comments
  1. димата says:

    кво стаа

    • blazes~ says:

      :”) умирам от скука, бавно и агонизиращо. очаквай скоро пост “камък”. ще пиша за това как си блъскам главата в него за развлечение.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s