Ако…

Posted: July 31, 2010 in голи идеи
следващият текст не излага мои съкровени мечти и желания, той е плод на едно болно и подвижно съзнание с много свободно време.

щура теория/прогноза за бъдещето или “ако САЩ атакува Китай с ядрени оръжия”. ето как биха протекли нещата според мен:

Китай е станал прекалено населен и прекалено развит икономически. Германия е недоволна, защото й пречи на износа, САЩ са недоволни, защото им се бърка във влиянието, Русия завижда по съседски. През 2015, когато китайският народ е вече 2,000,000,000, всички условия са идеални, т.е. Обама не е президент. САЩ съветвани от бившия СССР решават да премахнат проблема по класически руски начин- “Има Китай- има проблем, няма Китай- няма проблем.”. За целта САЩ изполват само 3,000 от всички 10,000 от наличните си ядрени бойни глави, а Германия и Русия осигуряват на Америка подкрепата на международната общност.

По идея пожълтелите от народ земи трябва да останат пусти и неизползваеми за следващите има-няма 10,000 години. Обаче именно тук всички сбъркаха! Вместо многомилярдният китайски народ да изчезне той ловко мутира! Вече всеки китаец има по два тестиса и всяка китайка по два яйчника с много зреещи яйцеклетки, бременността им трае по 3 месеца (ускорена от радиацията) и за кратко населението в страната се утроява! (защото явно нищо не засилва сексуалния апетит както ядрените бомбардировки)

Но дори по- лошо! Всичко в Китай започва да расте многоплодно и огромно, кравите са с по 5 бута, свинете с по 10 уши, а от една кокошка излиза supersize KFC меню! Така всички новородени ядрени деца могат да бъдат изхранени и икономическата мощ на държавата да нарастне дори повече!

Накрая, само година след след атаката на САЩ, вместо да имаме една много по- пуста планета, ние имаме близо 8,000, 000, 000 само в Азия. От тежестта орбитата на планетата ни увисва в съответната посока, което води до изменение на климата и загуба на цяла една секунда земно време! За второто много не ни пука, но първото води до бавното и драматично унищожение на всички екосистеми. С други думи, телевизионна манна небесна за Animal Planet.

Fine.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s