Добро утро, Николай! Добър ден, Европа!

Поредният прекрасен летен сезон е в разгара си, драги почитатели и ние сме тук, за да ви съобщим очевидното за пореден път чрез емисията си новини.

По българското черноморие дебнат стотици заплахи тази година- от UV лъчите, през чешмяната вода, та чак до човекоядните водорасли, туристът трябва да е нащрек на всяка крачка!

Сред по- необичайните заплахи, които летовникът не очаква е чудовището Кхтулху.

Има известни предположения, че то е мутирала мида, вследвствие на повишените нива на елемента бургазий. Моля, ако някой излезе от водата и открие излишен крайник на себе си да съобщи в ХЕИ.

Предупреждаваме също всички влюбени или просто разгонени двойки туристи да внимават за братовчеда на Кхтулху- Мортимър.

Но има дори по- голяма опасност, която дебне по плажовете и заведенията край морето! За всеобщ ужас на нормалните хора, по черноморието бе забелязан Денис Родман!!! БЪДЕТЕ НАЩРЕК! С НЕГО ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО! Дори да се е дегизирал като проститутка.

Денис Родман- цар на дегизировката

Още по морската линия, свирепи търговци смъкнаха кожите на 13, 287 клиента и сега ги обработват, за да си направят още чанти, сандали и кожени гривнички за продаване.

Последно от новините за страната, жертвите на слънцето до този момент са: 28 нови болни от рак на кожата, 17 изгорели до смърт на плажа и 9 удавили се заради припадък от слънчев удар в морето.

По света: има нещо гнило в Суазиленд. Същинска латино-драма се разигра в царския двор на малката страна. Сигурно се питате къде по дяволите е Суазиленд? Ако можехме да я намерим на картата, щяхме да ви покажем. Тази дребна дребна монархия се намира в Африка. Драмата на страната се състои в това, че 12тата съпруга на краля скандално е изневерила на мъжа си с неговия приятел от детство- министърът на правосъдието! За наказание булката ще бъде пратена да живее сама със свекърва си Голямата Слоница. Всеки от двамата прелюбодейци по закон  длъжен да плати на краля по стадо крави за деянието си.

В Колумбия- самолет се разцепи при кацането си. Коментарът на експертите за инцидента:

“Ееех…не ги правят вече като едно време.”

И една чудесна идея родена в Канада за всички баби ботанички! Измислен е нов начин да пазите канабисните си насаждения, мили столетнички! Ползвайте мечки! Те не само ще пазят стръвно, но също така ще торят и прекопават.

Това беше всичко от поредната ни емисия. Пожелаваме ви весело лято и умерени изгаряния.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s