Асеновградският Трипер

Posted: November 9, 2010 in голи идеи
Tags: , , ,

Здравейте от мен, д-р Бушнакова!

Поради зачестилата регистрация на случаите на асеновградски трипер се наложи да създам текущото издание. Първо, аплодирам, че най- накрая хората взеха да ходят на лекар като ги боли к…Сега нека ви обясня симптоматиката и развитието на заболяването в обичайния случай. При мъжете симптомите са много коварни, защото някои от тях приличат на обикновената липса на хигиена. Това включва всичко от отровна миризма през необичайно течение до сърбеж в топките. Един плюс свързан със споменатите тестиси- ще станат по- големи. Един минус- ще станат по- големи вледствие на подуване, т.е. ще ви боли. Ако лошата хигиена и безхаберието ви продължат твърде дълго може да ви се запуши тръбата и да развиете редица възпаления на части от тялото си, които не може да назовете. Особеното коварство на assenovgradia gonorrhoeae се крие в това, че може никакъв симптом да не се прояви между 14 до 30 дена или дори година. Така пациентът няма начин да знае на кого да отмъсти за болестта, освен ако не е такъв мухльо да е дългосрочно обвързан. При жените симптомите са основно латентни, като единственото необичайно е невероятното, дори мъжко, желание за секс.

Има нещо, което силно различава асеновградския трипер от всички други по- низши видове трипер. Асеновградският трипер НЕ СЕ ЛЕКУВА!!!

Лепнете ли го един път, до там е! По- добре се регистрирайте в http://www.mystd.com и си търсете някое също доживотно белязано другарче. От друга страна, ако имате други низши заболявания на половата система, вече няма да има нужда да се грижите за тях. Бактериите на трипера са толкова хищни и безпощадни, че е клинично доказано, че ще изядат тези на херпеса, хламидиите, кандидите и други гъбички и болести. В някои случай дори ранния сифилис става кървава жертва на асеновградския трипер.

Тази публикация не е спонсорирана от Durex. Ползвайте контрацептиви!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s