или:

Какви мъже харесвам

 

 

1. живи

Наречете ме старомодна, но все още предпочитам мъжете си  дишащи, за разлика от други модерни жени ( или мъже) и почти няма за мен по- възбуждащо нещо от здравослочния сърдечен ритъм. Пулсът е нещо, което прави мъжете изключително привлекателни.

2. дегенерати

Ако ще влизаме в клишетата да е докрай.  Ако хората бягат, когато приятелят ви излезе на улицата, знаете какво е истински екстаз. Друго си е да ходиш с рецидивиращ престъпник. Вълнуващо е, каквото и да си говорим. Ако например се хванете с обирджия няма нужда да ви обяснявам какви са тръпките и облагите, нали?  Когато приятелят ви стане твърде предвидим и ви писне, винаги може да го смените с мъж пристрастен към друг вид престъпления, например изнасилвания или палежи. Важен елемент на връзката с този човек е да го подчините на своята воля. Ще разберете, ако когато кажете “Бари! Запали онова гадно копеле, което ме настъпа в автобуса!” той го изпълни.

знам, че не е мъж, но е най- добрият пример за дегенерат, който намерих. снимката важи и за следващата точка.

3. грозни, ма грозниии

Истинският мъж е грозният мъж. Ако е космат, кривозъб, с нагон като на разгонен нерез и нос като на римски император, него трябва да гоните.  За какво са ви красавците? Повечето не са толкова тъпи, че да не съзнават колко са хубави и това ги прави опасни. Хванете си някой Чубака и не се притеснявайте, ако другите момичета всяка седмица му налитат. Светът си е такова място. Пък и дочувам, че косматите мъжки крака пак са модни.

4. високи

Има определено предимство мъжът ви да е висок- например лесно сваля тенджерите от високия рафт и сменя крушката без стол. Другият плюс е, че колкото е по нависоко от вас, толкова по- лошо ви чува. Това значително повишава качеството на всяка връзка. Освен това много по- малко хора ще смеят да ви се пречкат, да не говорим, че битува общественото мнение, че ръстът е правопропорционален на надеждността на човека. Може това да е единственият случай, когато общственото мнение е правилно.

5. с големи крака

не заради популярните митове за свързаните размери. просто големите крака будят умиление. поне у мен. Освен това, вие ще свикнете с миризмата, другите гадини, които могат да нападнат дома ви- НЕ.

6. Умни

Никога не е добре да се вържеш с олигофрен. Ако приятелят ви е на 25, с безперспективна работа, не е завършил гимназия дори и ви каже, че “кокош” е мъжкото на кокошка, много зле сте се насадили. Aко не сте сигурни дали мъжът ви е идиот, предложете му да си направи безплатния тест за идиоти срещу сега само 5 долара:

Дори само да се съгласи, вече имате причина да го зарежете. Ако решите за всеки случай вие самата да го направите първа, и вие сте идиот, стойте си с него.

Ако усетихте къде е уловката на безплатния тест, намерете си някой член на Менса. Наслаждавайте се на интелектуалната му компания, на общата му култура, на това как разписва полипептидни вериги изграждайки ги само в ума си! Може през зимата да четете класици пред камината или да оборвате онтологичните доказателства на Кант и да се смеете гърлено. Само внимавайте някой от вас да не изпусне монокъла си в соса Тартар!

Други популярни фрази на идиоти:

“Женските полови органи са като зелка, поне на мен ми приличат.”

Да, ако не си виждал зелка, са точно като зелка! (идиот!)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s