В края на тази година, която ще запомним с нищо особено, решихме да излъчим само два продукта като любими и емблематични за народа ни. След като си проправяме път към Западна Европа със сигурни крачки чопленето на семки вече отмира като навик, но солетите все още държат фронта. Затова първият продукт са така известните и все по- трудни за намиране солети “Златна Добруджа”!

Основната причина за популярността на продукта са невероятния вкус и известната Добруджанска Панда! Импортна стока от Китай, тя се прихвана идеално на българска почва и се натурализира, въпреки че все още се облича като Супер Марио, тя  носи българско самосъзнание. Очаква се скоро тя да мигрира на юг, заради случайно прихваналият се бамбук по течението на някои реки. Но дотогава, изкупувайте тези изчезващи като пандата солети, не се знае докога ще ги има! Моля, стимулирайте българската икономика и панда!

Вторият ни продукт е толкова български…доколкото е възможно предполагам, за нещо възникнало в смътния период на преди 100 до 700 години. Става дума за боза, не знам кога е измислена, но смятам, че е след 681.  Бозата обаче е все така актуална, когато и да се е зародила в мътния ум на някой человек. Бозата освен това е прогресивна и европейски насочена. Бозата се стреми да угоди на нуждите на все по-капризния консуматор! Моля, вижте най- съвременната опаковка на този продукт!

Не виждам какво повече може да се иска от една боза. Има я в разфасовки по 0.500л, 1.5л и не знам си какви още литражи, а вече и като удобна напитка за леко освежаване и напълняване. Дори има арийско smiley на хлабоватото капаче! От екипа на Newsflashes искаме само да обявим нещо, извлечено от личния опит на репортерките ни- бозата не увеличава бюста! Това е лъжа! Вижте за увеличаването на седалището обаче, наистина върши работа!

Благодаря ви за вниманието и ползвайте българското! В краен случай румънското, но не и китайското!

Advertisements
Comments
  1. Sparx says:

    lol nice article, want moar like that!

  2. стига ве, нали излязоха дори семки “Хулиган” с ултра як дизайн? Не са отживелица, съвсем скоро ще се върнат на челна позиция в хранителния маркет :Д

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s