основни медицински приложения на водката, виното и бирата, това е руската традиционна медицина и никой не е очаквал нещо друго надявам се. ако сте били в Русия, ще забележите, че там има много болни хора, които се лекуват точно с тези народни средства.

за да не станете поголовни хипохондрици-алкохолици, ще ви даваме на пост по рецепта или две.

днес ще ви предложим как по- приятно да лекувате ЦИРЕИ!

необходими са ви следните продукти:

100гр водка

30гр цветове от невен

15гр плод от хвойна

1/2 чаша вода

начин на приготвяне:

стривате невена и хвойната, заливате ги за минута-две с кипяща вода и после изливате гадната, ненужна вода! веднага заливате така стоплените невен и хвойна с благодатната водка. слагате сместа в херметически затворен съд на тъмно и прохладно, като го запечатване с пентаграма. да престои с пентаграмата 20-22 часа. така след като сме изпъдили тъмните сили, прецеждаме настройката през двойно сгъната марля.

начин на употреба:

с тази готова вече настройка си правите локални компреси, т.е. върху цирея. преди това разредете в отношение 1:1 с гореща вода. същото правите и с една чаша водка. компресът, както вече посочихме, налагате на цирея, а водката изпивате. така ще опияните не само цирея, но и себе си. народната медицина е справедлива. компресът се държи по 10-15 минути, 2 или 3 пъти дневно.

препоръки: за лечението на някои кожни заболявания се препоръчва да се ползва необикновена водка- “Зубровка” или “Вишньовка”, които по своя състав вече съдържат полезни вещества, а не само спирт и вода. уникалните качества на тези водки ги правят идеални за лечение на бронхити, дерматити и подобни циреи, като за дерматитите се препоръчва да се приема вътрешно по 10гр водка всяка вечер. при сериозен дерматит- повече, по лична преценка.

(не, повечето е реална рецепта, издадена в книга!)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s