Добро утро, Николай! Добър ден, Европа!

Новините, който няма да окажат влияние върху живота ни днес са:

След дълги и тежки преговори група за бързо реагиране при бедствия и аварии бе изпратена в Малта. Групата има както активно звено, което да се справя пряко с проблема, така и мениджърско звено, което да крещи по телефона на фронтоваците и да разпределя бюрократичната работа и парите. Малта поиска помощта специално на Софийска община, понеже разбрала за челния опит на софиянците в това да бъдат изненадвани от снега през зимата. Наистина изненадващо е как тоя сняг пада абсолютно всяка зима без изключение и то приблизително по едно и също време! Няма как да очакваш такова нещо! Затова в най- добрите традиции на ненужните харчове, Малта помоли правителството за наши експерти в областта, предлагайки щедро заплащане за това, че ще се лишим от ценните кадри. Коментарът на Йорданка Фандъкова беше “Ми че ний и даром щяхме да им ги дадем ама щом иска да плащат…”. Естествено е Малта да иска да се подготви да се изненада ако завали сняг, все пак досега им се е случвало само два пъти в цялата им история. Въпреки че можеха да си спестят средствата, според нашия екип щяха да се изненадат и паникьосат успешно от само себе си.

Още за България, според европейски доклади въздухът ни е мръсен и сме на последно място по успешно справяне с боклука в целия съюз. Добре, Европа, сериозно те питам това новина ли е?

Не, Николай, не е! Но съименницата ми има традиции в това да се диви на балканския живот и да проявява неразбиране! Боклукът е част от културното ни наследство и като такова е наш дълг да го трупаме и пазим.

Още интересни новини, създава се агенция за безопасност на храните! С други думи скоро кренвиршите ще бъдат жестоко преследвани от закона!

Премиерът отправи изявление към министрите си след спекулациите за подслушване като каза “Няма от какво да ви е страх!”. Отговорът на министрите беше “И Леонид така е казал на спартанците и как свършиха?”.

По света:

Кораб с приблизително 2000 тона сярна киселина се обърна в река Рейн! Според германците сега вкусът на водата е много по- интересен.

Корупционен скандал за малко да пукне по шевовете Албания! Това е добре, защото корупцията е първият признак, че се създава организирана администрация!

И най-тъжната новина за днешния ден: холандските данъчни погнаха проститутките си, по чисто данъчна работа. И тая държава я развалиха! След облагането с данъци на най-древната професия може да очакваме само най- лошото- скок в цените на услугите!

Това беше всичко от мен, Николай. И от мен, Европа! Благодарим ви за вниманието от името на целия екип!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s