Както е казвал самият професор Г. Димчев, инженерът е същество с к.п.д.> 1 . Това е така, защото според професора, от наличните техники и суровини, той създава нещо съвършено различно, непрограмирано и невиждано дотогава. Като например това:

Сега като пълни илитерати* ще вземете да питате какво пък &*%$#%^ е това? Това, дами и господа профани, е иновативна изолация! Иначе казано гъзомислие на техниката, на приложното инженерно майсторство! И Баш Майстора с такова творение не може да се похвали. Нека детайлизирам със снимка какво се е случило тук:

Виждате една голяма решетка запречваща огромен прозорец, като решетката на свой ред е запечатана с четири врати скрепени чрез закована към тях дъска! Това е просто…

Целта явно е била да се уплътни някаква дупка или изобщо някакво протичане на студенина, заради лоша поначало изолация и уплътнение. И когато ТУ-София няма средства на помощ идва инженерният гений и каквото лелките чистачки са събрали от двора. Откъде са изкъртили вратите не знам. Хрумването обаче за чували зачукани с дъски и пирони покорява с простотата си и срива всяка естетика.

По последни данни върху четирите маси е метната стара черга, вероятно открадната от бедна крайсофийска къща.

——–

бел.авт.: илитерат ли? питаш какво е илитерат? тъпо копеле като тебе.

с всички най- добри чувства

АВТОРЪТ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s