Няма такова нещо като лоша реклама. Ако всички знаят продукта ти все една добра част ще го и пробват.

По същата логика няма и лош маркетинг. Дори ако си решил да продаваш на ескимосите лед (ако се замислите те имат особено голяма нужда). Дори ако дадеш на стоката си вулгарно име. Дори тази стока да е храна.

Днес на разположение са най-неадекватно именуваните на пръв поглед храни. Дали имат мащабни многомилионни рекламни кампании не знаем. Официално екипът ни трябваше да почива, но редакторът като истински диктатор възложи работа и в неделя на основанието, че не сме богове, за да почиваме в неделя.

1.Have a “Spotted Dick” , Ma’am!

Или още един чудесен продукт на популярната марка Heinz. Защото домът е където е пудинг, както се казваше в една друга реклама на някакъв доктор.

Както може да се прочете на опаковката, пудингът е много лесен за приготвяне, става и за микровълнова, но без консервата. Вероятно проблемът с името не е от Heinz а от самите местни хора на острова, откъде кореспондент ни информира за вкусотията. Отвъд Ламанша винаги са били извратени, но spotted dick? Е, те си го харесват, готин сладкиш е, макар и да звучи някак сифилистично.

2. Немски сладкишчета

Следващият по списък артикул сякаш е кръстен на порно-актьор или на life-sized кукла за секс за дамите. И е с формата на духче от Pacman примамливо залято с шоколад. Моля, опитайте DICKMANN:

Dickmann Mini са всъщност за хора с наднормено тегло, които искат по-бавно да отслабнат. За справка, dick- дебел, а mann, ами mann си е man. И дебелият чичко, който дава грешни идеи на целия англоговорящ свят идва в два размера за всяка уста:

Съжалявам, горното изречение не съдържа евфемизми. Яжте дебелите мъже без стеснение.

3. Най-веселият сладолед

Директната дистрибуция от the gayvan не пречи на популярността на сладоледа Golden Gaytimes:

И както пише на слогъна му “4 delicious chances to have a gay time!”. Wow, that’s just four gay chances too many! Но само по наше скромно мнение. На нас повече от 1 шанс да сме гей не ни е нужен. За жалост наскоро сладоледът загуби 1/3 от клиентелата си. Ето как:

Ако искате да опитате от сладоледа и другите gay продукти, оглеждайте се за следното:

В “Big Gay Ice-Cream Truck” може да намерите целия асортимент big gay сладоледи, но повече за тази машинка, стоката и престъпното й минало, друг път.

4. More Dick Jokes

Пардон, cock jokes. Шансът е, че ако предложите на дамата, която сте поканили у дома “cock soup” ще получите шамар. Ако не получите шамар, дръжте момичето здраво, намерили сте истинска мръсница!

Този cock flavoured микс за супа е “spicy” както виждате, и то автентично ямайски, което абсолютно ви кара да си мислите за супа, нали? Нали?

…Не, пилешката супа никога няма да бъде същата.

5. Faggot, Faggot, Faggot

Какво е по-добро от едно малко педалче? 6 малки педалчета! В сос.

Според Google Translate (не го ползвайте за повече от отделни думи!) faggot е съществително и има следните значения, подредени според честотата на употреба:

Речник

 1. съществително
  1. педераст
  2. сноп пръчки
  3. наръч дърва
  4. кюфте от кълцан дроб
  5. противна жена
  6. хомосексуалист

Кюфтето от кълцан дроб е съответно едва 4тото нещо, за което ще се сетите, ако чуете 6 faggots без контекст и сос. Но нищо, идеята е ясна, педалчетата в сос звучат сладко.

7. Седми, но не и последен

Всъщност последното ни предложение е по-скоро достойно за корона на листата от неадекватни и вулгарни имена. На другите може и да сте се засмели, може и да не сте. На следващото се реагира или с бурен смях или с пълна погнуса:

Има и една друга подобна опаковка, но с много по-симпатична стратегия. Става дума за мегастилизирано пръцкащо куче на опаковката на един царевичен снакс. Онова е ок. Това с котката…може би малко в повече. Кой би се сетил, че продават peppermint чрез образа на котешки задник? Тази опаковка е толкова ужасна и котката на нея толкова гадна, че натъжи и обърка дори кучето батман.

Такава тъга в кучешки очи идва само от самонадеяна огъзена котка.

А ако се чудите къде може да намерите и ресторантче с идиотско меню, вероятно ще го намерите в

единственото място освен нашият офис, където можете да объркате маслото и лепилото.

* ТОЗИ ПОСТ БЕШЕ СПОНСОРИРАН ОТ БОЗА “ЖИТИ”


Advertisements
Comments
 1. lilia says:

  Мисля че този мач ме отвращава.не е по вкуса ми.Но мога да отговоря много мръсно-Не ми пука!

 2. blazes~ says:

  wtf??? какъв мач? може би не говорим един и същ език?

 3. Хах, възможно ли е хората наистина да се бъркат от новия скин на блога? Жалко че не мога да открия спортната страница на приятеля ми в Blogger, ползваща същата тема, за да ги опътя.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s