Добро утро, Николай! Добър ден, Европа!

Нищо не е съвсем различно откакто Уганда се смята за цивилизована страна и провежда избори! В изявление, което може би ще се запомни като първата TV-заплаха с канибализъм, президентът Мусевени се зарече да изяде загубилия в изборите. Надяваме се това да е единичен случай, а не традиционна практика в Уганда. На въпрос преди изборите към Мусевени “какво мислите за противника си”, той отговорил “Много е сладък, направо ще го схрускам с парцалите!” Тогава все още никой не предполагал, че в Уганда това не е традиционна шега.

Други интересни факти, учени от Неизвестния Университет установиха, че математиката е вредна за здравето. Според учените, освен че влия негативно на половите способности и нервите, тя води и до мозъчни отклонения, в някои случаи до пълно отделяне от реалността и дори загуба на живот. Затова е внесено предложение учебниците и помагалата по математика вече да имат предупредителни надписи като цигарите.

Друго, което учените съобщиха, е откриването на нов вид гъба.

Кървава гъба!

 

 

 

 

Vampire's Delight!

 

 

 

 

 

Освен очевидното й приложение като украса за Heloween, гъбата ще се използва в кампаниите за даряване на кръв; т.е. те ще се превърнат в кампании за развъждане на гъби. Здравната Каса все още не знае колко миризлива работа е това.

Още новини; документиран беше първият случай на инженерен вандализъм!

Защо вярваме, че става дума именно за инженерен вандализъм ли? Ами много просто- математик такава задача няма и да погледне, а за младият инженер тя е един вид основополагаща на мъките му.

Но по-изненадващо, в Колорадо се получило оплакване в полицията, че съседка се грижи за градинката си само по жълти прашки и розови ръкавици. Не става ясно дали проблемът са цветовете на облеклото или самото облекло.

Съвсем обаче ни изненада разкритието на полицията, че виетнамски веган ресторант е бил всъщност заведение за пушене на марихуана!

so here's where all the weed from Compton goes!

Спекулира се, че заведението е на Snoop Dogg или негов роднина…или негов почитател. Това стеснява кръга неимоверно много!

Това беше кратка емисия, благодарим за пропиляното ви време!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s