Добро утро, Николай! Добър ден, Европа!

В днешния прекрасен ден получихме немалко новини на езотерична основа. Ще започнем от стара позната наша банда- Свидетелите на Превъплъщението на Осмия Дух! След дълго затишие, вероятно дължащо се на ритуално пиянство, религиозната групировка отново изпълзя от канала за парадно шествие. Това е първото парадно шествие на Свидетелите на Превъплъщението на Осмия Дух и то бе посрещнато със смесени чувства. Главно заради вида.

"Парад! Парад! Парад! Всички вървим на парад!"

Въпреки ретардираните приповдигнати песни, в района не можеше да се види циганин или негър без оръжие. Повикани бяха и хора от МВР, които се опитаха да спрат парада. След едночасови обяснения, че не са Ку-Клукс Клан, религиозните продължиха с обяснението, че са една мирна религиозна демонстрация. Нито един човек наоколо не можа да си спомни и една мирна религиозна демонстрация. По този случай, толкова.

Друга интересна езотерична новина- екстрасенс, който пожела анонимност, се нае да се свърже в ефира на наше предаване с духовете на известни хора. Резултатът беше повече от феноменален! Първо, нашият екстрасенс по грешка се свърза с духа на баба Добка от Горно Куртово.

а-а-а...артритът ми!

Това беше може би най- ползотворният ни контакт, защото от нея получихме страхотна рецепта за свински джолан! Наложи се обаче да прекратим връзката, заради разгневени внуци.

Следващият ни контакт по чиста случайност се оказа Бенито Мусолини. Ние търсихме Хъмпти-Дъмпти, но явно това е задгробният прякор на бившия диктатор.

На въпроса дали съжалява за нещо, което не е постигнал, Мусолини смело заяви, че никога не е бил човек с болни амбиции и е постигнал всичко, което иска от този живот, а именно…

HQ с огромната му кратуна на фасадата

Така той трайно наложи внушението, че е злодей от комикс и с него могат да се справят само Супермен и Капитан Америка. Всъщност всички комикс злодеи взеха идеята от него. Мръсни плагиати!

Следващият и последен гост от отвъдното беше вечно нашумелият Джако! След многото съдебни дела преди смъртта и дългото разследване след нея, очаквахме починалият Крал на Попа да е много по- омърлушен. Вместо това той отправи недвусмислено послание към всички фенове, и хора изобщо.

Така приключи сеансът, но не и кариерата на Джако!

Последната новина за деня е свързана с нас самите. Нашият канал пусна ново хитово шоу!

За водеща сме излъчили скандалната баба Мара!

Но след сеансите решихме, че може и баба Добка да наминава да помага с шоуто. Изглежда много family-friendly. Това беше всичко от днешната емисия предобедни новини! Желаем ви здраве и си броете калориите!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s