I Can’t Believe the News Today

Posted: July 21, 2011 in новини
Tags: , , , , , , , , ,

Добро утро, Николай! Добър ден, Европа!

Днес по изключение започваме с международните новини. Нека един път светът да е по-важен!

Като начало, пазете заплатите и авансите си за 03.08 , когато се очаква Америка да започне масирана държавна гаражна разпродажба! Или е това, или Калифорния и здравеопазването стават собственост на Китай. Така е като не можеш да платиш на кредитора си. Гаражната разпродажба на Америка може да се конкурира само с гаражната разпродажба на Гърция. Ако винаги сте си мечтали за о-в Родос, сега може да си купите едно парче като за голф игрище на промоционална напълно-отчаяни-сме цена!

Като заговорихме за Гърция, тази страна на мечтите и неподплатеният жизнен стандарт, изпуснахме хубавото време да си грък. Някога човек в Гърция се пенсионираше на 53 години, получаваше 80% от предишната си заплата и се ползваше с 6 седмици платен отпуск (администрацията повече). Неофициално пубертетът в Гърция траеше от 13тата до последната ви година. Сега обаче икономическият им растеж изглежда така:

Financis isn't happy!

От друга страна, Гърция е страната измислила демокрацията, но преди Иисус да се роди. Спокойно може да предположим, че духът от онова време леко се е изпарил на околосветско пътешествие.

След като гръцките правителства даваха толкова много на народът си последните 30 години, дойде времето правителството да си вземе нещо обратно. В случая това нещо се свежда до спестявания, коса, кръв, кожа, имот, здраве…Или може би само парите и безпрецедентно якият за цяла Европа живот, който те водиха. В отговор гръцкият народ обяви война на идеята да изплати външния си дълг.

И докато Анхела Меркел се чуди как да оправдае пред германците и останалата Европа още една спасителена за Гърция финансова помощ, плъзнаха рисувани мнения като тези:

по официални данни, Папандреус е бил нейно "куче" само 2 или повече пъти

в нейна защита ще кажа, че педикюрът й винаги е изряден!

В момента Гърциа изостава от Америка по големина на външен дълг на глава от населението, но само защото Гърция на воюва. Прекалено заети са да са айляк.

Ако вие сте привърженик на ЕС, идете в Гърция на почивка, харчете максимално, стимулирайте икономиката и помислете за оня парцел на Родос.

От друга страна, Белгия, която не може да намерите на картата, вече повече от 400 дни няма правителство. Интересно, те се справят чудесно и без него, или поне много по-добре от Гърция. Но все пак мисля, че е крайно време някой да се сети да завземе поне Брюксел.

Още, мистериозна 12метрова дупка се появи в столицата на Гватемала. Коварната дупката внезапно изскочила след хилядолетия криеница под почвата. Миналата година две други дупки загубили криеницата изскочиха поглъщайки по една сграда всяка, в същият район. Този район вече е известен като Ементал.

У дома:

Умираме тихо, но по официални данни, по-бавно от миналата година.

И сега обратно към света:

Панда се научи да танцува хип-хоп, в последен опит да направи нещо с безполезния си живот.

В края на май Майкрософт купи Скайп. Ориентирайте се към icq докато бъговете на Майкрософт не са проработили още.

Официално Япония не прави разлика между “модно окрасяване на тялото”  и мъчение. Моля садистите да напуснат страната и да отидат на острова. Още снимки и текст тук също така ТУК. ЦРУ може да отвори няколко модни салона в Япония под името “Груби Разпити”, финансистите предвиждат огромен успех.

Совалката Атлантис кацна преди часове, като всичко беше предавано в реално време по интернет на сайта на НАСА. 30 години в космоса приключиха за Атлантис. Сбогом, НАСА! ❤

Лек ден от мен, Европа. И от мен, Николай. Идете в Гърция преди Кристо да я е опаковал цялата като конфискувана собственост.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s