Още Един Секс Символ

Posted: August 24, 2011 in всичко останало

или човекът с легендата в гащите

Рон Джереми, сещате ли се, онзи великият порно актьор! Да, да, онзи, който е #1 според AVN в тяхната класация The 50 Top Porn Stars of All Time.

Повтарям- OF ALL TIME!

Ако Prince не е прелъстил жена ви, значи я е прелъстил неговата еврейска противоположност Рон Джеръми. Не мога да потвърдя дали той е павирал пътя на евреите в порното, не мога и да съм сигурен, че стереотипът за косматия евреин започва от него. А, не съм споменал, по прякор е Таралежа, заради космите по гърба. За шепата хора, които не са виждали Рон Джеръми:

DAMN!

Е, не гарантираме, че снимката е автентична, но гарантираме, че ако съблечете Рон Джеръми ще видите еквивалентна козина.

СЕКС.СИМВОЛ! Защото сексът е нещо много ирационално, сигурно за това Рон Джеръми е успял, това ли си мислите? Може би космите са подбуждали нещо първично в жените, поне през 70те?

Нека ви обясня две неща, за да ви е ясно защо Рон Таралежа, и преди, и сега, сигурно е по-як от вас:

1) отнася се за преди; той е изглеждал така:

гнууууууууус! космииииии!...

Ами, какво да ви кажа, и по-лоши неща сме виждали в порното, може би и по-хубави, но не през 70те.

2) 9.75-inch (~24.75 cm)- всъщност това, което го е направило известно

И ако си вярвате, че размера няма значение…нека ви кажа, че много помага. Толкова много помага, че Рон Джеръми вероятно просто се е появявал някъде, за да свали мацка. Всъщност след първите му снимки в Playgirl много жени са търсили името му от телефонния регистър и са звънели у баба му по всяко време на деня да го търсят за…ммм, сигурно автографи. Представям си ужасът му сутрин, когато се събужда покрит с жени, отръсква се от тях и отива да се изпикае.

Google не даде по-голяма снимка, за да не ни плаши листото

Сигурен бях, че Рон се е снимал и в розово бельо вече като чичо в един музикален клип. Отворих IMDb- Ron Jeremy, actor (1261 titles) и за да не търся, ето ви снимка, добавете сами розово бельо по избор

А ако си мислите, че той се е родил като красивото космато създание, от което струи тестостерон, вижте снимата от годишника му:

оооо, шекши!

Не знам как едно тяло минава през такива метаморфози, но всички вие там с акнето, кривите носове, шкембетата, щръкналите уши и ръста от 1.50! Щ0м Принс и Рон Джеръми са станали секс-символи и вие ще успеете!

Според тайни източници, упадъкът от Супер Рон Джеръми към Супер Марио е станал заради прекален прием на FUKITOL и ето го днес, такъв, какъвто е:

още го има пламъкът в очите му,и гащите

И безценната реакция на 2 girl 1 cup

 

FunFact: Ron Jeremy е един от малкото актьори заснети да си правят автофелацио! Той е открил, че може да си прави автофелацио след като се навел да го огледа и си бръкнал в окото.

И окончателно ЧАО! от Рон и Мъничкото му Аз

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s