Добро утро, Николай! Добър ден, Европа!

Днешната ни емисия е посветена на новините специализирани за инженери и други хора на естествените науки. Това е решение на редакцията мотивирано от високият риск да получите инфаркт, ако ви кажем какво става наистина.

Само не се вълнувайте!

точно с  цел да не ви трогнем пускаме тази емисия

За пръв път бе наблюдаван бракът между рядка порода инженери. Цялото събитие беше заснето от наши пратеници на мястото на сватбата, но се оказа, че от скука те се забравили да пуснат апаратурата. В последствие са заспали по време на церемонията и апаратурата е била открадната, разглобена, преправена на роботи-чистачи и върната на пратениците ни. От всичко това ни остана само една снимка на брачните халки и безупречната чистота в редакцията:

Още новини, за децата диагностицирани от ранна възраст с инженерни наклонности е разработена специална система, която да им помогне да водят нормален живот. Курсът е фокусиран върху това да ги запознае с другия пол в дълбочина:

Дали ще има успех този курс? Вероятно не. Дългогодишният ни опит от работата с хора, изкривени от природоестествените науки, е доказал, че всички те рано се връщат към болезнени за другите хора теми като физика, електроника, математика и т.н. Това отблъскващо и рецидивиращо поведение е станало причина за преследването на инженерите и хората на науката през годините. Ярки примери са Никола Тесла, Джордано Бруно, Галилео Галилей и много други, отишли си от тази земя непогалени и отритнати, защото са имали болната идея да научат хората на нещо. Изработено е и кратко клипче към кампанията ни, целяща да запознае хората със специфичният аутизъм поразил инженерите:

Друг проблем сред хората на естествените науки, който пречи на социалният им живот е следният:

А именно, говорим за способността им да се излагат по все по-нови и гениални начини!

Единствената по-съществена новина днес идва от център по микробиологични изследвания! Знаехме името, но го записахме докато играхме Skyrim и нищо не може да бъде разчетено. Така или иначе, в микробиологичният център са открили заплашително послание отправено от бактерията Klebsiella Pneumoniae.

Затова моля ви, приемайте антибиотици умерено и само при крайна нужда!

Това беше всичко от нас, Николай и Европа! И за “до виждане” мръсна инженерна снимка от архивите на историята!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s