Добро утро, Николай! Добър ден, Европа!

Премина поредният ден за борба със СПИН и ХИВ, но постерите не успяха да надминат безумието от миналата година. Уви, обаче, в ТУ-София раздаваха само флайери и червени панделки, но не и средства за “презерватиране”  на инженерите. Дали това е намек инженерите да измрат или просто организаторите знаят, че те няма с кого да ги ползват? Отговор не получихме.

Още за България, полицаи случайно попаднаха на тайна дъщерна фирма на Буркан Банк, дружеството е известно като Бум Буркан  и предлага складиране на разнообразни вещества. Версията на заловения с Бум Буркан е, че тротилът е тайната съставка на убийствената туршия на баба му.

Стачката в БДЖ продължава все още, след провалени преговори. Очевидци се кълнат, че не забелязват разлика в скоростта на пътуване преди и след стачката. Но ако стачката доказа нещо, то е, че ако си мислехме, че хаосът в БДЖ няма как да се увеличи, сме бъркали. След като направим просто уравнение, че имаме ~840 000 000 дълг, единият завод за ремонт на локомотиви е фалирал, а другият е превърнат в хипермаркет, излиза, че влакът на спасението сме го изпуснали преди около 14-15 години. Решение обаче има! Можем да направим революция с помощта на математиката, като основем първата и единствена имагинерна железница в цял свят! Вярно, няма да пътува точно в нашата си реалност, но поне най-накрая ще имаме транспорт до Страната На Чудесата*!

За всички ентусиасти на тема гневни изблици и компютърна техника- предлагаме ви Голямото Чупене.

А сега да огледаме какво става по света!

След като почнаха да бутат кредитните рейтинги из всички яки държави в Европа, Белгия най-накрая се нави да си формира правителствто! Цели 19 месеца по-късно! Дори монархът им не успя да ги придума, а никой така и не пожела да ги превземе. Изпуснахте си шанса, Франция, Англия и Холандия! А вие последните определено имате нужда от територия НАД вода!

Шокиращо, Меркел спомена, че цени приноса на България за стабилността на еврозоната!!! Ние помагаме за икономическа стабилност?! ABANDON EUROPE!!! Бързо, всички, отивайте в Сингапур!

(Разбирам, че не сме Гърция, но чак да стабилизираме?)

Нататък. Американците никога не са знаели какво правят с оръжията си. Факт! Иначе защо са така пръснати из цял свят, и дори страни, с които воюват? Или…А! Сетих се защо! Но по същество, една от стотиците бомби загубени през Втората Световна Война наскоро изплува от река Рейн и предизвика пълна паника. Евакуирани бяха 7 хосписа, две болници и един затвор. Бомбата се чудеше защо Германия евакуира затворници, явно тя още помни старото време.

А те бомбите така си изчезват, особено ядрените, понякога за по 2-3 часа само, колкото да минат през любовницата. И това става не един път, проверете датите на новините. Но и не всички съветски ги знаем къде са. 

Светът не е това, за което го мислехме. Някога, когато човек примерно планира инвазия всичко беше ясно- нападаш ненадейно или се сборваш с чуждата армия, навлизаш в градовете и селата и след това: 1) грабиш всичко що се вдига от земята 2) войниците изнасилват гражданките/селянките 3) изгаряш каквото гори. Днес обаче обикновеният перверзник и крадец вече не знае какво да очаква. Осовено в Зимбабве, където изнасилването на мъже става ежедневие. Тръпнем в очакване на рекламната кампания за защитата им! Много от жените на изнасилените ги напуснали, защото не вярвали. ООООООУУУУ, побъркан свят!

Учени потвърдиха, че успелите художници правят повече секс. Макар че това не е съвсем новина, учените просто са прочели биографията на Пикасо.

Очаквано, и разочароващо, краят на света не идва, понеже археолозите не могат нито да превеждат, нито да смятат. Жалко, ние в редакцията така се бяхме надъхали! Нищо, сигурни сме, че скоро нещо друго ще изникне. А вместо апокалипсис, сега започвала нова епоха, видите ли! Но нека ви кажа нещо за епохите в цивилизациите на Южна Америка- пълно КУКУ е тая работа! Първо, идват едни огромни чудовища. После нещо ги избива и идват огромни ягуари (по-естетически издържани от прости чудовища). После тях ги отнася потоп и идват грамадни примати (?) и тях ги убива тайфун примерно. След тях идват кучета, пуйки и пеперуди (?!?!!?!?!?), защо точно те, никой не знае. И така цикъл след цикъл. Много трева и гъби са расли по тия места! Което обяснява и традиционните им дрехи, те са като дизайнерски трип.

И накрая, притеснителни новини за още смъртоносни агрикултури, както излиза този път банани. Или на кратко:

In Mozambique, the banana eats you!

Това беше всичко от нас, Николай и Европа! Благодарим Ви за Вашето самообладание!

~Newsflashes!

————————————-

бел.а.: за имагинерните железници и Страната На Чудесата, смята се, че писателят Луис Карол, математик, е написал книгата не като израз на болния си ум, а за да разкрие сатирично светът представен според законите на “новата” математика,  а именно математиката включваща имагинерните числа и комплексните числа и уравнения и всякакви други “дивотии” за консервативният математик.

Advertisements
Comments
  1. spunkfunk says:

    Хихи^^ Като прочетох “Голямото чупене”, си помислих, че линкът е към това: http://www.dumpert.nl/mediabase/1846311/b7cb5838/kinderen_barsten_alleen_in_tranen_uit.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s