След титаничното завръщане на Румен Петков в България за 1 седмица по повод фестивала Златен Кукер, режисьорът славно си замина, но остави ясна следа след себе си. Дали от летище София му загубиха багажа, или той си избяга сам, не е ясно, но само месец след заминаването на Румен Петков изгубената интелектуална собственост вече вършееше по софийските партита с група мутирали дегенерати, сиреч, с хубави хора.

Джони и фенки от други планети

 

Да, очедивно Johnny Bravo се е отвързал от нашийника и няма кой да спре тази планина от хормони да прави каквото умее най- добре, а именно:

 

 

Не си мислете, че това е анимационен герой, НЕ! Това не е човек от плът и кръв. Той е опит да се прероди Адонис! Това е феномен! Това е чисто и просто културна забележителност! И понеже нали дамите си падат по такива неща, особено с мускули, много блузи по партитата с Джони започнаха да се вдигат от самосебе си. Зачестиха и оплакванията от сутиени, които се разкопчават сами и напускат сцената. Кризата не може да бъде овладяна, докато Румен Петков не дойде сам да си го прибере, но изгледи за това няма. Междувременно много жени останаха разочаровани, че Джони си няма фейсбук. Знам, че все още го търсите, аз мога да ви помогна, само последвайте този линк:

ЗА КОНТАКТ С ДЖОНИ БРАВО

НЕ СИ ЛИ СТРУВА? ВИЖТЕ!

100% ОРГАНИЧЕН ПРОДУКТ

 

За заинтересуваните да посетят културно-анимационната забележителност Джони Браво, организираме обиколки в удобно за клиента време, тарифата по договаряне с персонажа.

Ако приливът на чар от снимките не ви е удавил, може да си припомните времето, когато Джони беше само в телевизора, но не й наврян в гаджето ви.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s