и защо не бива да им даваме да се чувстват като пълноправни човешки същества

Първо, и доста очевидно, защото всички те ни завиждат за пенисите! Няма как да е иначе! Въпреки че като помислим какво е по цял ден да имаш чифт гърди, прекрасна кожа и да се потиш по-малко и ни се иска още повече да ги държим кротки и на заден план.

Нямам проблем с жените, нито с мъжете, повечето време успявам дори да забравя кой какво има в гащите, но слава Богу, Американските законодателни органи по щат и общонационално са захапали целта да разделят хората според съдържанието на бельото им по ВСЕКИ възможен начин! Отдавна вече дори забравих началото, но да речем, че беше кoгато Сандра Флук смело се изправи пред Конгреса като свидетелстваща  страна по дебата дали да се предоставям безплатни контрацептивни лекарства, мамографии и ПАП тестове. Все пак те не се ползват само, за да нямаш бебе, позволете на човешкият организъм да е малко по-сложен от това, а и за да нямаш рак и кисти. Всяка жена, която е имала грамадна киста на яйчника, дори и функционална, знае колко боли и че трябва да се лекува- с такива лекарства.

КАК ТОВА БЕШЕ ИЗТЪЛКУВАНО: ТИ ИСКАШ ДА ТИ ПЛАЩАМЕ ДА СЕ ЧУКАШ! ТИ СИ КУРВА!

КАКВО ВСЪЩНОСТ БЕШЕ КАЗАНО: Sandra Fluke Opening Statements  (C-SPAN е нещо като нашият парламентарен контрол live в петък, но 24/7 по няколко канала)

И после стана това, което в Америка наричат SHITSTORM и честно казано нямам обяснение защо и ние си нямаме такава дума.

Rush Limbaugh Reactions and Commentary from Press

Гениалната логика на Ръш Лимбо– нека като й плащаме да прави секс, поне да гледаме, негово изявление, което не мога да намеря в YouTube. Междудругото, защо Виаграта?

Межудругото, Уисконсин, защо премахнахте местният закон задължаващ равното заплащане на мъже и жени? Защото мъжът като започне работа очаква да “носи хляба в дома”? Т.е. може да разглеждаме това като закон за превенция на мъжките психологически комплекси, конкретно този за малоценност, но чисто икономически погледнато, не е ли добре за едно семейство и на МАМА да й се плаща хубава заплата в тази охлювна икономика за Американските стандарти? Освен това, направиха го тихо и срамно. Благодаря, ще напиша над долния край на леглото си, че Америка е прогресивна държава на свободи и равни права. Ще се будя всяка сутрин с тези думи, защото да се фанатизирам е единственият начин да си запомня и повярвам. Фактически, не изглежда така, но съм сигурна, че фундаменталисткото арабско общество в Америка подкрепя промените.

Освен това, вече абортът, независимо дали е на дете плод на изнасилване или не, става при особени условия. Все пак убивате американски дечица!!! Не знам кой каза на майките, че са по-важни от неродените (или в някои случаи- незаченатите) си деца, но всички мъже, светци, и жени над 40, които вече не функционират правилно и отричат секса, са ПРОТИВ тези аборти, освен че са против да плащат за безплатна контрацепция. Така че или бременна и родила, или НИЩО. Ако все пак си бременна и искаш да махнеш плода- първо минаваш през Пръчката на Истината, един 20см вагинален ехограф.  Е, аз съм сигурна, че дори този гениален напън няма да спре непълнолетните ви дъщери да правят секс, но все пак, уважавам усилието. Да, ще откриете, че жените в напреднала майчина възраст са много ревностни по въпроса по-млади жени да нямат спокоен сексуален живот или пък да се чувстват комфортно със своята сексуалност.

ДОКАЗАТЕЛСТВО

ПОЧТИ СЪЩОТО все пак източникът не е изолиран

И освен това, ако не знаете, вашият живот е започнал до 2 седмици преди да сте заченати, отново според Аризона, защото за тях, зачатието става в момента на ОВУЛАЦИЯТА, а не когато сперматозоидът пробие стената на яйцеклетката. Аз познавам само една жена, която е родила без сперматозоид, и то не лично.

Marry Mother of Christ

Освен това, искам да кажа, че няма война над жените. И докато на философите мизогони не се гледа с такова презрение както на феминистките, Америка разпозна война срещу: високото кръвно (която загуби), наркотиците (която загуби), тероризма, Коледа, Ханука, Великден, Хелоуин, фосилни горива, война срещу Ladies Night, солта, сладките напитки, ХРАНАТА, КАРТОФИТЕ

The Daily Show- 7:23min ->

на кратко:

– сам родител= насилие над детето

– аборт = убийство в Мисисипи

– аборт- само с предварителен вагинален ехограф

– докторът не е длъжен да ви каже, че нещо не е наред с нероденото ви дете

– в Топика, Канзас, може да биеш жена си спокойно, не е противозаконно

Единствените жени, срещу които има война, са консервативните. Това са камара глупости, но колкото повече не им се обръща внимание, толкова по-вероятно е да станат част от живота. Същевременно:

Аз не мразя мъжете. Не отричам правото им да са добри родители, да готвят вкусно, да чистят къщата, да шият дрехи, но на повече от тях не им пука за тези права така или иначе. Аз обаче също така не ги подценявам, не умаловажавам способността им за преценка, не изисквам от тях да ми плащат сметката, не искам на работното място да се ползвам със специално отношение, не искам от тях задължително да са спортисти, признавам правото им на избор, дори когато изборът им не ми харесва, признавам, че могат да правят върху и с телата си каквото искат, дори то да не ми харесва. Желая да ми се върне същото. Вие не сте един пенис и аз не съм чифт хубави очи.

БЛАГОДАРЯ ВИ!

Advertisements
Comments
  1. Курец Хуйчев says:

    Според мен издребняваш малко и придаваш особена важност, на неща, които не са особено съществени. Лично мнение.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s