…не ви ли е малко съмнително?

Добре, познаваме инж. като същества с оскъден сексуален живот, но определено в подсъзнанието им ври бясна сексуалност. Откъде знам какво има в главата на инженера? Ами той го е изсипал навсякъде наоколо с изобретенията си, например:

Image

Стирлинг двигател, известен още като Фалическият Колос

Всъщност трябва да се замислим дали нямаме грешно мнение за инженерите като цяло. Може би те са били секс машини под прикритие през цялото време! Кой знае какви ги вършат в лабораториите и изпитателните си центрове! Освен това никой не знае повече от тях за възвратно-постъпателното движение.

и как да го получим с прости подръчни средства (ако кликнете на картинката, ще се задвижи)

В крайна сметка машини като тази долу на снимката са плод на инженерното мислене, и не е ли малко очевидно за какво си мислят те всъщност?

behold! викторианска парна секс-машина!

Може би Фройд е бил прав да основе толкова много свои теории на секса и удоволствието, или може би всички инженери в първи курс са изучавали Фройд, причинно-следствената връзка не е ясна, но еманацията на секса в света около нас е пълна, имаме дори копчета, които наричаме “мъжко и женско” защото едното влиза в другото.

В крайна сметка трябва да сме благодарни на извратените копелета, че са успели да превърнат незадоволените си (или не) фантазии в нещо полезно за света! Благодаря ви! Продължавайте в този дух, защото имаме нужда от още доста неща. Но трябва да призная, че понякога се дъните:

за още антикварни и съвременни продукти на секс-инженерството, кликнете ТУК

Advertisements
Comments
  1. Курец Хуйчев says:

    Според мен с истински, би трябвало да е по-хубаво. Всъщност аз съм мъж и едва ли мнението ми би могло да бъде взето на сериозно. Не претендирам и да съм анално податлив.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s