Mick Jagger- The Sperminator

Не, няма много хора, които да са допринесли за повишаването на раждаемостта повече от Мик Джагър! Естествено през 70те и 80те е имало и мъже като Sting, Prince & Ron Jeremy, но докато те са се шлевили с напразен секс, Сър Джагър е забременявал манекенките с коварна комбинация от усмивка и намигване. Ако сте от поколението на 95та и нататък, може би не успявате да визуализирате Сперминатора. Нека ви помогна:

пфф, 99,999% чиста проба секс. Не? НЕ?! Добре…

Първо, това дете на контракултурата е родено във Великобритания, мислено си го подчертайте с ярко зелен маркер и разрушете подсъзнателното си убеждение, че The Rolling Stones са американска банда. Второ, човекът горе на снимката е трябвало да бъде учител. Сега изметете парчетата счупени представи от пода и четете нататък внимателно. Джагър е от семейство на потомствени учители, и ако беше станал преподавател в момента сигурно щеше да е известен като най-масовият педофил в историята на Обединеното Кралство.

Но по същество, защо според мен прочутият вокалист трябва да носи прякора Сперминатора? Защото само Чингиз Хан има повече преки наследници!

намерен за виновен по обвиненията за притежание на суперпотентна сперма

Златното правило е следното: ако преспите с Мик Джагър се будите бременна. Ако просто прекарате повече от 15мин. с него насаме вероятно резултатът е същият. Стандартната процедура за предпазване от зачеване с този мъж включва прилагане на противозачатъчни, диагфрагма, презерватив, спермициден крем и поне две дебели родопски одеала помежду ви. Ако все пак имате съмнения, може да вземете и от онези сутрешни хапчета.

Струва ви се смешно? Мик Джагър има 7 признати деца от 4 различни жени, по АБСОЛЮТНА СЛУЧАЙНОСТ всички те са манекенки високи около 1.80. Това е мъжът, който собственофалусно е превърнал секса със супермодели в мода и стил, и оттогава насам рок музикантите са с преференции в свалките с манекенки. Един вид имат винаги -10% намаление, в случая +10% шанс за успех. Първото му дете е от чернокожата моделка Marsha Hunt, първата от своята раса на корицата на списание Queen, и е плод на връзка от няколко месеца. Второто идва скоро след това, и е резултат от забивка за една нощ с Bianca Jagger, може би най- прочутата от всичките му съпруги. Още преди края на този първи брак започва връзката на музиканта с Jerry Hall. Тяхната рожба идва едва през 84та година, което ни кара да си мислим, че Джагър си е направил вазектомия и са били нужни няколко години на органите му да се поправят сами. В следващите години се появяват още три деца от Jerry Hall. Четвъртата майка е високата само 1.81 Luciana Gimenez, с която Мик произвежда последното си дете, за което ние знаем, официално.

Но нека не спираме тук, сред жените, с които е преспал той има поне още около 20 супермодели и 6-7 актриси и певици за цвят, сред които и майката на Лив Тайлър- Bebe Buell. Апокрифни записки разказват следния bromance:

Steven Tyler: Еее, Мик, запознай ме с русата си приятелка!

Mick Jagger: Добре, но няма да спиш с нея!

Steven Tyler: Aaaaawww… изобщо ли?

Mick Jagger: Шегувам се брато! Твоя е, само гледай да не стане като с мен и Бианка.

Steven Tyler: Разбира се!

TRUE BROMANCE

Хората през всичкото това време търсят връзка между размера на обувките и пениса, но като гледам тези двамата, май трябва да се замислим и за значението на устата. От друга страна причината за успехите на горните мъже с дамите може да се дължи на другите по 3-4ма музиканта зад гърба им, с които са формирали групите си. Май и досега музиката остава най-доброто лечение за дефицита на красота при мъжете.

Списъкът продължава и с други имена, които може да знаете, като Уши Обермайер (NSFW), секс символа на поколението от 1968, Маргарет Трудо, Janice Dickinson,Carly Simon, Макензи Филипс, Анита Паленберг…и писна ми да пиша,след името на Анджелина Джоли  списъкът продължава с “и др. ” . Но специално трябва да споменем и Софи Дал и Карла Бруни, 1вата е един от най-успешните +size модели, докато Карла Бруни после се омъжи за влиятелен гном. 

С други думи можем да кажем, че нито една от забивките на Сър Джагър не е случайна и жените в живота му винаги постигат успехи с всичко друго, но не и личните си отношения с Мик. Очевидно papa was a rolling stone, но поне последните 10 години не се е чуло да има пак дете. Обаче различен слух плъзна по медиите от колегата и подгласник по свалени манекенки- Keith Richards. Понеже не измислил нищо оригинално, Ричардс просто намекнал, че на Джагър му липсват сантиментри:

чичо Мик и чичо Кийт бидейки хетеросексуални заедно

Тогава бившата Jerry Hall разсея слуха своевременно. По това се познава голямата любов, по това и по някои снимки:

душевната им връзка е очевидна

Погледнете пак снимката. Сега погледнете огледалото. Сега пак снимката. Сега пак огледалото. Вие не сте спали с дори една манекенка.

Advertisements
Comments
  1. progressnote says:

    бууб дизайн. that’s god’s work right there

  2. blazes~ says:

    само че този коментар трябваше да е под горния пост, не този за Мик Джагър.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s