Вече 28 часа откакто пиехме и ядяхме. Борбата бе безмилостно жестока. Но алкохолът не замъгли съзнанието ни, не, напротив, като пътеводна светлина той озари пътят за нови велики открития, но не и пътят обратно до бунгалото ни. Напуснахме мазната кръчма и нискомаслената чалга и по кривите пътеки срещнахме истината. Видяхме я двойно.

– Оф, дано не мириша на кебапчета!

– Но защо? За един истински мъж това ще е секси! Ако можеше и да си намажеш устните с лютеница вместо червило щеше да си идеална!

– И малко сажди вместо очна линия!

– Да! Икономично! Практично! Спестяваш пари! И си мислиш, че ядеш, докато си с жена си.

Гениално, хапеш жена си, а в ума ти изплува едно кебапче, даже без филия хляб! И един вид сексуалният и алкохолният глад се сливат.

—————————————

бел.а.: дума да не става за кебапчето като фалически символ, защото става извратено

Advertisements
Comments
  1. takava jena naistina rqdko se sreshta ;1

  2. Хуйчев says:

    Етикет гъзомислие… хахахаахха

  3. Дам…….доста добро и странно изказване е ” Гениално, хапеш жена си, а в ума ти изплува едно кебапче, даже без филия хляб! И един вид сексуалният и алкохолният глад се сливат.”Какви мечи имат само някои мъже. Какви идеали за жени. Но щом има начин да се наядът значи тяхната мечта е сбъдната.Даже си представих как се мажат с лютеница и излзиат така на вън, може би не само мъжете ще тръгнат след тях , но и доста животинчета, като кучета, котки и прочие…хахах статията е много забавна, добре ме разсмя.За истинският мъж каквато й да е жена му за него ще си е секси така е. Дори и миришеща на…кебапчета и кюфтета хахха. Тази идея може да се патентова.Саждите наистина ще станат като очна линия, която и на сутринта ще успееш много трудно да я махнеш, но поне ща бъдеш готова з аизлзиане.

  4. ехехехехех мерси че ме усмихнахте и ми оправихте настроението – поздрави и до скоро

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s