Добро утро, TRAP! Добър ден, Европа!

Това са кратките любопитни новини на Newsflashes! Извънредното издание стана необходимост след като продуцентът си удари главата в бюрото от смях и загуби съзнание.

Първо една любопитна статистика: 1/3 от мъжете в Хасково са насилвани от жени!

Като начало- ХАСКОВО?! Ние си знаехме, че там нормални хора има само, ако са попаднали по грешка, но това…надмина очакванията ни. Първо се запитахме къде са тези насилнички в онези самотни нощи като обмисляш труженичките на Орлов мост, но после видяхме, че тия мъже са насилвани “икономически”. Явно ги бият с голяма инфлация по главата. Проучването е дело на “Икар” и е по проекта на сдружението „Цветята в кутии”, подкрепен от Холандския Фонд за жените МАМА КЕШ. То се е провело в 7 града и 23 изолирани икономически и смесени етнически села в Хасковска област.

Каква е логиката? НИКАКВА! Това просто е Хасково!

Учудването ни се измести от отвращение. Спомнихме си и “Дервишово семе”. В Нова Зеландия обаче явно вместо кочове, повече харесват свини. Ако искате да прецакате сина си доживотно си купете свиня и с нея си купете гаджето му- така правят на о-в Тонга. Скоро по случая е възможно да излезе турски сериал “Сълзи над кочината”, а междувременно срещу находчивите родители продали дъщеря си текат 6 дела за общо до 14 години затвор. Вероятно има грешка в числото и са изпуснали някоя цифра. Как ви звучи 114? Или може би 140….194?

Но нека се усмихнем на 3000 чифта гащи в Ню-Йоркското метро! Интернет прави чудеса- като например да улесни организацията на банда прекрасни, прекрасни хора, решили за каузата (каквато и да е тя) да се съберат по бельо в градския транспорт! Покрепяме с всички крайници, които имаме налични тази инициатива!

Това беше всичко от нас, благодарим за вниманието и НЕ забравяйте да гласувате за Айше на новата година!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s