ИЛИ

КАКВО БИ СТАНАЛО В СВЯТ УПРАВЛЯВАН ОТ ИНЖЕНЕРИ ОТ ТУ & УАСГ

Всичко за вас започва в един красив ден, когато обновявате страницата на университета и откривате, че са ви приели! Супер! Поне една година сте се борили точно и само за това (или не)! И когато учебната година в УАСГ/ТУ започне, вие откривате един съвсем нов свят на алкохол и отчаяние.

Статистически е доказано, че ако все пак преминете първи курс, духът ви се пречупва към края на третата година във ВУЗ-а. 

И така, щастливите бакалаври и магистри навлизат в широкия свят…и може би, само може би, този път те ще го управляват!

Въпреки мачкането през изминалите години, вероятно вие ще започнете с много амбиции. Това, което пропускате обаче, е че вече страдате от сериозни делюзии, връзката ви с реалността отдавна се е скъсала.

ТАКА МЛАДИЯТ ИНЖ ВИЖДА СЕБЕ СИ

Реалността обаче е друга. Ето още например как трябва да изглежда едно куче според нормалния човек:

Ето как трябва да изглежда кучето според инженера:

engineers dog

Затова може да си представите, че икономическата рецесия веднага ще дръпне с нова сила. Защото какво разбират инженерите от финанси? Вие поне не разбирате много, но парите все ще се възвърнат като пуснете на пазара новото си “творчество”. 

Добре, ще се примирим с това да разтурим Wall Street. Но в един свят на инженери най-нещастни ще са жените. Колко сексапилни инженера имаше във вашия курс? Само няколко години откакто сте завършили и управлявате света и вече към безпаричието се добави бездетие. Всички внезапно са изгубили либидото си и няма терапевт или виагра, които да ви спасят!


(бел.а.: според експерти наличието на раждаемост се дължи на това, че има слепи жени в детеродна възраст)

Единствено работата може да спаси самочувствието ви, поне него, ако не Земята. И тогава си спомняте две неща научени в университета- как да работите по-малко дори от персонала в канцеларията, и как ако все пак работите, да прецакате нещата.

ЧЕСТА ГРЕШКА #1

зъбните колела трябва да се въртят!

ЧЕСТА ГРЕШКА #2

балансирайте масите

ЧЕСТА ГРЕШКА #3

нито един път не минава през сграда

камо ли през втория й етаж

До тук се провалихте във всичко, което се опитахте да постигнете! Дори успяхте да загорите водата единствения път, когато готвихте супа! И по пример на преподавателите си се пропивате. Така в една нощ на другарско пиянство с колеги инженери се зараждат най-новите ви и ярки идеи! Може би Земята е спасена!

ИЛИ НЕ

Други блестящи идеи родени на пияна глава:

защото...ъ...

Малко по малко под напрежението инженерите започват да се карат. Всеки иска да отдели парче от Земята, което да управлява сам, убеден, че без други пияници няма да се справя толкова зле. Всеки по-способен си построява своя армия, но в последния момент преди унищожителната война фатална грешка в програмата на роботите предотвратява всичко! 

ФАТАЛНА грешка в програмата!

Незасегнатите роботи-войници умират от срам, защото по грешка сте ги дарили с чувства!

секунди преди да се разпаднат от срам


Е, край! Вече просто не ви пука! Опитахте всичко, но просто не сте пригоден за този свят, но по ирония, вместо той да унищожи вас, вие унищожавате него! Хайде, нека поне да е по ваша воля! Правете това, което умеете най-добре!

Вече претърпели окончателен психически срив, всички инжове обединяват усилия, за да сринат до последно света. После ще си издялат копия, за да ловят добитък (чипс и кола)  сред руините. И, о, чудо! Най-накрая се чувствате във вихъра си! Вие сте истински удовлетворени, щастливи, пълноценни!

Може би все пак просто това е истинската инженерна природа!

симулация на ИНЖПОКАЛИПСИСА

Забележете, инженер в стихията си! Не е ли щастлив наистина!

Ето за това, мили колеги, не ни е писано да сме на върха на обществената пирамида!

Ваш искрен

ИНЖ ТОЧКА

специално благодаря на:

Мъро- за обработката на последната снимка

Тошко- че се е родил такъв 

Comments
  1. Супер статия :))) За първи път влизам тук и искам само да ви поздарвя за труда- яко местенце сте си спретнали тук и с удоволствие ще наминавам по често :))

Leave a comment